kara86
Fanka BB :)
oj ja.myslalam że Twoja odpowiedz jest do mnie, zaćmienie jakieśNikt tego faktu nie podważa [emoji2370]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja.myslalam że Twoja odpowiedz jest do mnie, zaćmienie jakieśNikt tego faktu nie podważa [emoji2370]
Poronienie? w jaki sposób?oj ja.myslalam że Twoja odpowiedz jest do mnie, zaćmienie jakieśbo to ja zaczełam narzekać na testy clear blue, po prostu ten niebieski barwnik jest wkurzajacy dla mnie jak byla ciąża to nie pokazał jak nie ma to sie wybarwia a do tego dital przepowiedział poronienie.
i ile dni bierzesz 7? do tych 3 dni z wyższymi temp co daje 10 i za parę dni test, czy 10? Nie wiem czy z sensem to napisałam, ale pewnie wiesz o co mi chodzi.
oj ja.myslalam że Twoja odpowiedz jest do mnie, zaćmienie jakieś [emoji2356]bo to ja zaczełam narzekać na testy clear blue, po prostu ten niebieski barwnik jest wkurzajacy dla mnie jak byla ciąża to nie pokazał jak nie ma to sie wybarwia a do tego dital przepowiedział poronienie.
Też jestem ciekawa[emoji848]Poronienie? w jaki sposób?
To trzeba działać zamiast się zamartwiać. Skontrolujcie to i będzie wiadomowidać, widaćnudnych 9 miesięcy.
U nas spadek formy. Tak jak cały cykl był na luzie, tak teraz oboje zaczynamy wysiadać. Zaczynamy wymyślać dlaczego się nam nie udaje, i jeszcze mój zawsze pozytywny mąż powiedział mi wczoraj, że ma przeczucie, że to z nim jest coś nie tak. Nie wiem czy wszyscy tak mają, ale nam zaczynają mocno na psychikę wsiadać te starania![]()
@EwelinaWTeż jestem ciekawa[emoji848]
Jeszcze nie proponował stymulacji bo na razie chce prześledzić kolejny cykl, zobaczymy kiedy @ przyjdzie i o ile przyjdzieJak masz pcos to powinien Ci lekarz zaproponować stymulacje. Możesz mieć owulacje mimo negatywnych testów ale równie dobrze może wyjść pozytyw a do owulacji nie dojdzie [emoji2368]
mąż idzie jutro się zbadać z kolegą, więc chociaż tutaj będziemy wiedzieć. Ale ja się mocno trzymam że nie zrobię drożności przed upływem 6 miesięcy. Reszta jest ok. Z resztą 1/3 niepłodności jest idiopatycznaTo trzeba działać zamiast się zamartwiać. Skontrolujcie to i będzie wiadomo![]()
Dzięki , nie wczytałam się dokładnie i nie zrozumiałam wpisu.@EwelinaW
Pisałam na początku jak zaczęłam narzekać że digital na początku pokazał 3-4 tygodnie jak zrobiłam test, zaczęły się plamienia pojechałam do szpitala widoczny pęcherzyk, ale nic więcej, pobrali krew kazali przyjechać za 2 dni, w tym czasie zrobiłam kolejny digital pokazał 1-2 beta spadała puste jajo płodowe