reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie Kochane! Ale miałam dzis niespokojna noc...najpierw zgaga ciagle "bekanie",a pózniej wichura...
Ale to nie o tym Wam chciałam powiedzieć...wstałam rano...zmierzyłam tempke i poszłam do wc-zrobiłam test owu-wyszedł prawie pozytywny. Wiec z tego samego moczu zrobilam test ciażowy i... są 2 kreseczki
Ta druga jest bledsza od kontrolnej,ale dobrze widoczna...w poniedziałek termin @ wiec wtedy zrobie jeszcze jeden test...
Sama jeszcze nie wierze w to,co widze...Boje sie,ze to tylko sen...
Majeczko no to pieknie

kreska byla slabsza

Jak mozesz to wklej zdjecia twojego tesciku :-).
A ja dzis od rana czulam sie jakos niezadobrze ale nie wiedzialam czy z choroby czy
z fasolki

podchodzil zjadlam 3 lyzeczki;-) a pozniej kilka minut po nim poszlam do
lodowki aby zrobic sobie sniadanie i jak otwarlam lodowke to polecialam do
ubikacji i wymiotowalam a to chyba dobry znak

sie ciesze ze mi niedobrze i ze wymiotuje hi jak to brzmi hi tylko
jeszcze ta choroba moglaby minac .
A wiec Majeczko lista sie zgadza bo nastepna mialas bys wlasnie ty

wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
No nie majeczko ale nam niespodziankę zrobiłaś:-)
GRATULUJĘ SERDECZNIE MAJECZKO I ŻYCZĘ
spokojnych 9-ciu MIESIĘCY
GRATULUJĘ SERDECZNIE MAJECZKO I ŻYCZĘ
spokojnych 9-ciu MIESIĘCY
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
:-)OGROMNE GRATULACJE MAJECZKO
Super majeczko ze wam sie udalo,dbaj o siebie i fasolke ,pochwal sie testem,daj nam sie nacieszyc wzrok tymi dwoma kreskami ,a noz sie zarazimy,no i prosimy o fluidki.Mam nadzieje ze nie znikniesz z forum,no bo kto nam bedzie stawial dwie kreski na naszej liscie;-):-) Pozdrawiam
Super majeczko ze wam sie udalo,dbaj o siebie i fasolke ,pochwal sie testem,daj nam sie nacieszyc wzrok tymi dwoma kreskami ,a noz sie zarazimy,no i prosimy o fluidki.Mam nadzieje ze nie znikniesz z forum,no bo kto nam bedzie stawial dwie kreski na naszej liscie;-):-) Pozdrawiam
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Dzien dobry Kochane nawet sie nie przywitalam,tylko odrazu pognalam z gratulacjami dla Majeczki,ale sie ucieszylam ,no wiec Wiatm Was serdecznie i zycze milego dnia.Ja chodz od miesiaca nie licze dc ,nie mam suwaczka to i tak czuje ze ta wredna malpa zbliza sie WIELKIMI krokami,smutno mi ale niestety chyba tak ma byc:-( jeszcze nie pora dla mnie na bycie mama.Nie wiem czy mam sile jeszcze czekac.................????????
Ale nudze
Milego weekendu sciskam caluje i pozdrawiam,fajnie ze Jestescie:-);-)

Ale nudze
Milego weekendu sciskam caluje i pozdrawiam,fajnie ze Jestescie:-);-)

gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witajcie Kochane! Ale miałam dzis niespokojna noc...najpierw zgaga ciagle "bekanie",a pózniej wichura...
Ale to nie o tym Wam chciałam powiedzieć...wstałam rano...zmierzyłam tempke i poszłam do wc-zrobiłam test owu-wyszedł prawie pozytywny. Wiec z tego samego moczu zrobilam test ciażowy i... są 2 kreseczki
Ta druga jest bledsza od kontrolnej,ale dobrze widoczna...w poniedziałek termin @ wiec wtedy zrobie jeszcze jeden test...
Sama jeszcze nie wierze w to,co widze...Boje sie,ze to tylko sen...
Witam kochane staraczki

monik75
Mama Mai i Oskarka
Witajcie kochane :-)
skoro jest tu tak radośnie to i ja się dołączę :-)
Ja też dzisiaj na teście zobaczyłam II kreseczki :-)
Tak jak Majeczka jestem w ciąży :-):-):-):-):-):-)
skoro jest tu tak radośnie to i ja się dołączę :-)
Ja też dzisiaj na teście zobaczyłam II kreseczki :-)
Tak jak Majeczka jestem w ciąży :-):-):-):-):-):-)
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witam wszystkie Panie,
miałam zrobić Quicka dopiero w sobotę rano, ale zrobiłam wczoraj i to wieczorem i patrzcie co wyszło..
Zawsze zastanawiałam się jaka będzie moja reakcja i nie wierzę... 100 myśli w głowie. Ale do rzeczy. Kiedy mogę iść już do gina, czy w poniedziałek będzie ok? Będzie to 33 dzień cyklu - zobaczy już coś?
Boję się bardzo![]()
Pozdrawiam Was

gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
reklama
monik75
Mama Mai i Oskarka
Gusiu ale się dzisiaj posypało :-)
Tak się cieszę że z woreczek z fasolkami ciągle rozwiązany i tylko czekać na koleje dobre wieści
:-)
Tak się cieszę że z woreczek z fasolkami ciągle rozwiązany i tylko czekać na koleje dobre wieści