Olivka3
Fanka BB :)
Podziwiam za wytrwałośćJak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek zatestuje. Dam sobie te kilka dni na możliwy poślizg. Będę cierpliwa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podziwiam za wytrwałośćJak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek zatestuje. Dam sobie te kilka dni na możliwy poślizg. Będę cierpliwa![]()
Nie chce się nie potrzebnie nakręcać. Znając moje szczęście to może jeszcze okres przyjść. Po paru dniach spóźnienia będę mogła mówić, że prawdopodobieństwo jest spore. Nie sprawdzałam w tym cyklu, kiedy wystąpiła owulacja, ale coś tam się działo w okolicach tych dni. Może się wstrzeliliśmy. Fakt, faktem to pierwszy cykl od dawna, kiedy po prostu o dziecku nie myślałam. Mialam mnóstwo innych problemow. Teraz pytanie, czy stres czy może jednak coś innego.Podziwiam za wytrwałość![]()
Ja widzę ten cień cieniaHej dziewczynki czy widzicie moją bladzioche , co o niej sądzicie ? czy mam zwidy i już sfiksowałam całkiem ? 9dpo test czułości 10. Pozdrawiam Was kochane i załączam fotke !Zobacz załącznik 1217952
Daj koniecznie znaćDzięki dziewczynymąż daltonista to nic nie widzi
powtórze test za dwa dni
![]()
Hej kochane pisałam Wam o moim bladziochu dwa dni temu ! Zrobiłam dzisiaj powtórny test i wklejam Wam fotke ! Kreska dużo jaśniejsza szok nie wiem czy sie cieszyć bo brzuch boli jak na okresdo okresu jeszcze trzy dni...buziaki i zdrowych świąt laseczki [emoji8]Zobacz załącznik 1219072