Podziwiam za wytrwałośćJak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek zatestuje. Dam sobie te kilka dni na możliwy poślizg. Będę cierpliwa![]()

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam za wytrwałośćJak nie przyjdzie do poniedziałku to we wtorek zatestuje. Dam sobie te kilka dni na możliwy poślizg. Będę cierpliwa![]()
Nie chce się nie potrzebnie nakręcać. Znając moje szczęście to może jeszcze okres przyjść. Po paru dniach spóźnienia będę mogła mówić, że prawdopodobieństwo jest spore. Nie sprawdzałam w tym cyklu, kiedy wystąpiła owulacja, ale coś tam się działo w okolicach tych dni. Może się wstrzeliliśmy. Fakt, faktem to pierwszy cykl od dawna, kiedy po prostu o dziecku nie myślałam. Mialam mnóstwo innych problemow. Teraz pytanie, czy stres czy może jednak coś innego.Podziwiam za wytrwałość![]()
Ja widzę ten cień cieniaHej dziewczynki czy widzicie moją bladzioche , co o niej sądzicie ? czy mam zwidy i już sfiksowałam całkiem ? 9dpo test czułości 10. Pozdrawiam Was kochane i załączam fotke !Zobacz załącznik 1217952
Daj koniecznie znaćDzięki dziewczynymąż daltonista to nic nie widzi
powtórze test za dwa dni
![]()
Hej kochane pisałam Wam o moim bladziochu dwa dni temu ! Zrobiłam dzisiaj powtórny test i wklejam Wam fotke ! Kreska dużo jaśniejsza szok nie wiem czy sie cieszyć bo brzuch boli jak na okresdo okresu jeszcze trzy dni...buziaki i zdrowych świąt laseczki
Zobacz załącznik 1219072