reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Co to znaczy odpocznij? Wszyscy tak mówią do okoła ale jak? Czy któraś z Was zna jakiś złoty środek? Tylko błagam... rady pod tytułem zajmij się czymś lub znajdź sobie jakieś hobby to nie do mnie.
Co miesiąc jestem w napięciu bo czekam na owulacje potem odliczam dni do kolejnej miesiączki. Co miesiac mam objawy ciąży i nic. I dobija mnie fakt ze za trochę ponad 2 miesiące miałam być już mama 😢😢😢

Co to znaczy odpocznij? Wszyscy tak mówią do okoła ale jak? Czy któraś z Was zna jakiś złoty środek? Tylko błagam... rady pod tytułem zajmij się czymś lub znajdź sobie jakieś hobby to nie do mnie.
Co miesiąc jestem w napięciu bo czekam na owulacje potem odliczam dni do kolejnej miesiączki. Co miesiac mam objawy ciąży i nic. I dobija mnie fakt ze za trochę ponad 2 miesiące miałam być już mama 😢😢😢
Chodziło mi o to by odpoczęła od forum i wyciszyła głowę, bo zrozumiałam, że tego potrzebuje.
Nie wiem jak odpocząć od starań. Też już mogłam być mamą, a jeszcze nie jest mi dane 🤷🏻‍♀️

Jeśli nie jesteś w stanie spokojnie funkcjonować bez myślenia o owulacji, ciąży i dziecku to spróbuj terapii.
To nie wstyd korzystać z pomocy.

Wiem jak jest ciężko po stracie, właśnie miałabym za sobą pierwsze święta jako mama z 8 msc bobasem.
Ale nie można podporządkować całego życia tylko pod dwie kreski na teście najpierw owulacyjnym, a później ciążowym.
Trzeba szukać pomocy
Co miesiąc jestem w napięciu bo czekam na owulacje potem odliczam dni do kolejnej miesiączki. Co miesiac mam objawy ciąży i nic. I dobija mnie fakt ze za trochę ponad 2 miesiące miałam być już mama [emoji22][emoji22][emoji22]

Odpocząć - uwolnić się od spirali starań. Bez testów, bez pomiaru temperatury, bez stosów leków, bez forum, bez monitoringu cyklu, bez celowania w dni płodne, bez chorobliwego przeszukiwania google.

Głowy uwolnić się nie da, można ograniczyć bodźce.
[emoji1319][emoji1319][emoji1319]

reklama
Do góry