jjm86
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że to zwykłe i uparte przeziębienie. Ale gorączkujesz tez?Ja niedawno wróciłam od lekarza, dostałam antybiotyk i skierowanie na covid, także u mnie początek roku troche słaby![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że to zwykłe i uparte przeziębienie. Ale gorączkujesz tez?Ja niedawno wróciłam od lekarza, dostałam antybiotyk i skierowanie na covid, także u mnie początek roku troche słaby![]()
Nie, ale na święta gorączkowałam a 2 dni pozniej pozytywny testMam nadzieję, że to zwykłe i uparte przeziębienie. Ale gorączkujesz tez?
Czasem ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Tym razem musi się udaćHejka. Zrobiłam test i jest słaba krecha. Jestem spanikowana bo w czerwcu miałam poronienie zatrzymane a w październiku poronienie samoistne. Na pokładzie mam 4,5 letnią córkę. Potem 3 lata starań i nic. Poronienia mnie dobiły. Umowa o pracę skończyła mi się w listopadzie także jestem bez niczego. Ale po poronieniach stwierdziłam że rodzina ważniejsza. Muszę się zapisać do gin na obstawienie lekami. Póki co od testu kazała mi brać acard
Ja też 2-3 mać temu, przełom wrzesień/pazdziernik ale na szczęście nie było tragediiTeż niestety miałam koronęale już z 2/3 msc temu
Ciekawe jak działa korona na wczesną ciążę , czy w ogóle ma jakiś wplywJa też 2-3 mać temu, przełom wrzesień/pazdziernik ale na szczęście nie było tragedii![]()
Wolałabym nie sprawdzaćCiekawe jak działa korona na wczesną ciążę , czy w ogóle ma jakiś wplyw![]()
Będzie u Ciebie wszystko dobrze, nie każda choroba to korona, także bierz leki jak lekarz przepisał i wyzdrowiejsze szybkoCiekawe jak działa korona na wczesną ciążę , czy w ogóle ma jakiś wplyw
No to sobie wybrali miejsce na szkole rodzeniaWolałabym nie sprawdzaćdlatego w czasie choroby nawet nie myśleliśmy o staraniach
Wgl jak czekałam na wymaz, a razem ze mną kilkanaście innych potencjalnych koroniarzy to zaczęły się przewijać między nami kobiety w ciazy, okazało się, że na piętrze jest szkoła rodzenia, która miała pierwsze zajęcia od marca, te wszystkie przyszłe mamy w zaawansowanej ciąży zdziwione, że skąd tyle ludzi, przecież jakby wiedzialy, że wszyscy na wymaz czekają na korone to by zawału dostały