reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
.
Kathy, gdyby fenoteol był wycofany, to chyba nie byłoby go w aptece! Sama kupowałam kilka dni temu. Może Twojemu lekarzowi się cos pomyliło, no nie wiem...Ja brałam magnez i nospę oraz scopolan, ale nie pomogło. Dlatego teraz biorę fenoterol i jest lepiej.Efekty czułam już po dwóch dniach.
Pewnie fenoterol cały czas podają, na patologii też, więc na pewno nie jest wycofany.
Aurelia ja nie wiem co koty mają z tymi wózkami, zobacz moją

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
_madzia19_
przyszła mamusia
To zapytaj:-) może coś poradzi dobrze by było
Dobranoc Majóweczki

Dobranoc Majóweczki

znalazłam coś takiego
4. Nabrzmiałe nogi podczas ciąży
Jest to dość częsta w tym okresie, ale niegroźna, dolegliwość. Może wiązać się z zatrzymywaniem wody w organizmie. Jeśli jednak obrzękom towarzyszy nagły wzrost wagi bez zwiększonego apetytu (czasem bóle i zawroty głowy), może to świadczyć o zatruciu ciążowym.
4. Nabrzmiałe nogi podczas ciąży
Jest to dość częsta w tym okresie, ale niegroźna, dolegliwość. Może wiązać się z zatrzymywaniem wody w organizmie. Jeśli jednak obrzękom towarzyszy nagły wzrost wagi bez zwiększonego apetytu (czasem bóle i zawroty głowy), może to świadczyć o zatruciu ciążowym.
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
AUELIA79-mi lekarz powiedział dokładnie ze powoli wycofuja jeden i drugi bo czasem chodze na 3d do innego bo mój nie ma .No ale jak Ci przepisał/ła to chyba akurat musisz brac te a nie inne i juz mnie mój zdziwił ,że mi właśnie ich nie dał a przynajmniej sa malutkie a j takie kapsuły niepowlekane biore ,że czasem blllee -wymiotuje bo nie przechodza i mam odruch wy...Bierz jak Ci kazali i sie nie przejmuj ja tylko mówie co mój powiedział.
Mi jak narazie nic nie puchnie ale za to plecki bolą;-)oj bola mnie okropnie a to dlatego ,ze przytyłam juz tyle co z Olim do porodu (tak mi sie wydaje)bo ciężar swoje robi .
Wyskoczyłam niedawno z kapieli teraz zamiana -mąż wskoczył a ja siedze i klikam do was .Czy wy też juz odczuwacie to znużenie bycia w ciąży???;-)
;-)Bo ja najchetniej bym urodziła i to już ;-)oczywiscie nie mam zamiaru mieć wczesniaczka bo to jednak kłopot ale już by sie mogł mała urodzić kto lubi czekać???
JA nie!!!
Mi jak narazie nic nie puchnie ale za to plecki bolą;-)oj bola mnie okropnie a to dlatego ,ze przytyłam juz tyle co z Olim do porodu (tak mi sie wydaje)bo ciężar swoje robi .
Wyskoczyłam niedawno z kapieli teraz zamiana -mąż wskoczył a ja siedze i klikam do was .Czy wy też juz odczuwacie to znużenie bycia w ciąży???;-)

Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
No właśnie mi też na patologii podawali fenoterol i magnez w kroplówce i po tym czułam sie jak bym pół litra sama wypiła a należałam sie w pierwszej ciąży 

nie powiem łacznie 2 mce tego by było a teraz mam spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo-anna-on
Pindory i godody
Cześć Majówki.
Za nami piękny ciepły weekend. Wczoraj wybraliśmy się na rowery
. Potem teatr i dzień się skończył.
Dzisiaj znowu do pracy, jeszcze dwa dni i mam weekend.
Dzisiaj teściówka dowiedziała się o drugiej dzidzi, mam to z głowy.
Uciekam do wyrka, to tyle na dzisiaj.
Pozdrawiam.
Za nami piękny ciepły weekend. Wczoraj wybraliśmy się na rowery

Dzisiaj znowu do pracy, jeszcze dwa dni i mam weekend.
Dzisiaj teściówka dowiedziała się o drugiej dzidzi, mam to z głowy.
Uciekam do wyrka, to tyle na dzisiaj.
Pozdrawiam.
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ja chyba sie kłade -kregosłup mi odmawia a za długo przy komputerze w takim stanie nie wytrzymam

.Zreszta powiedziane ,że ciężarówki moga max.przy kompie do 4h
.Tak napisali kiedys w M jak mama.A tak sie zapisałam ,potem kąpiel ,że nawet kolacj nie zjadłam
sama sie dziwie zabardzo m\nie nie ssie to może i wytrzymam do rana???
Myślę ,że tę noc prześpie jakoś i mały nie bedzie juz goraczkował inaczej czeka mnie jutro wizyta u doktor bo po co dziecko meczyc a i może sie z tego cos narobić
:-(.Bede dobrej myśli wieczorkiem miał juz tylko 37 nie dawałam mu nic przeciwgorączkowego na noc i może jakoś prześpi
.Oj mi i tak sie już nie zdarzy spać 8h bez przerwy
bo ja już mam nawet swoje godziny wstawania na siusiu miedzy 2-3 w nocy i nad ranem ok 5:30 jak w zegarku i przez to wstawanko jestem czasem niedospana w dzień