C
czar121
Gość
Oki. Ale to pewny wynik ? Mam tak spuchniete piersi, ktore pieka... ale to nadal moga byc hormony z tabletek ?No niestety![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki. Ale to pewny wynik ? Mam tak spuchniete piersi, ktore pieka... ale to nadal moga byc hormony z tabletek ?No niestety![]()
Który to dpo?Oki. Ale to pewny wynik ? Mam tak spuchniete piersi, ktore pieka... ale to nadal moga byc hormony z tabletek ?
Ile dni po owu jesteś?Oki. Ale to pewny wynik ? Mam tak spuchniete piersi, ktore pieka... ale to nadal moga byc hormony z tabletek ?
;p do piwnicy hahaNa podłogę idź, nie ryzykuj kosztamipo takim czasie to jeszcze spaść z lóżka możesz a z podlogi niżej się juz nie da.
no wlasnie nie bardzo bo hpv atakuje wszytskie dziuryJa też podziwiam, bo bym nie wytrzymała tyle czasuChyba, że można było znaleźć jakąś inną równie satysfakcjonującą alternatywę
![]()
;p zawsze jest nadzieja. Ja mojego w pierwszym cyklu staran czy tam zerowym, oszukiwalam bo bralam caly cykl pigulki. XD a mialam pozniej nadzieje, ze moze po 10 latach skutecznosci nie podzialaly. Tak zalowalam swojego leku ze nastepny cykl sie staralismy i bardzo sie balam, ze moze sie okazac ze cos mi stanie na przeszkodzie wiec nie robilam zadnych badan. Nie chcialam wiedziec, czy moj torbiel w mozgu bedzie przeszkadzal, czy faktycznie przez endometrioze(ktorej nie mam) jestem bezplodna.A ja wiem powiem, że nawet jakbyśmy z mężem stwierdzili, że teraz się jednak nie staramy, bo coś.. To i tak w każdym cyklu bym miała nadzieję, że jednak się udało. Jakby nie patrzeć to są to tak silne pragnienia, że nie da się ich zgasić od tak i możemy jedynie udawać, że o nich nie myślimy. Co najwyżej może się uda zapomnieć na chwilę (dzień czy dwa). Jeśli któraś ma inaczej to z chęcią posłucham rad jak to zrobić.Oczywiście nie mam tutaj na myśli tego wsłuchiwania się w swój cykl, monitorowania, itd. Tylko to oczekiwanie tuż przed @, aby jednak nie przyszła.
Dla mnie lepiej, ze negatywny. Myślę, ze musze sie zresetowac. A to 28 dcKtóry to dpo?
Powiem Ci, że w lipcu jak zaczęłam starania miałam wszystkie możliwe objawya ciąży nie było.... Głowa potrafi namieszać
Tylko martwi mnie, ze miesiaczka powinna byc.Dla mnie lepiej, ze negatywny. Myślę, ze musze sie zresetowac. A to 28 dc
Jesteś dopiero w 28 dniu cyklu. Jak długie masz cykle? I ile dni jesteś po owulacji?Tylko martwi mnie, ze miesiaczka powinna byc.