A jak u Ciebie? Wszystko ok?Hej i jak tam ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Ciebie? Wszystko ok?Hej i jak tam ?![]()
nie stresuj sięCześć Dziewczyny...
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 02.12 (okres standardowo 31 dni, ale czasami się wydłuża), w dniu 06.01 blada druga kreska, 07.01 wizyta u gin, brak widocznego pęchęrzykaBeta hCG tego dnia 92,6 U/l, a dzisiaj, czyli po 48h - 207,9 mU/ml (zatem niby przyrost jest). Bolący brzuch, czułe piersi i pierwsze lekkie mdłości dzisiaj. Boję się że coś jest nie tak przez takie małe stężenie (a może bardziej przez brak lokalizacji ciałka żółtego). Z rad - nie idźcie za szybko, bo tylko nerwy z tego powodu... Kolejna wizyta w piątek 16.01 (ale może dzień wcześniej pójdę znowu na betę, bo jak nie będzie 1000 to znowu nic nie zobaczę)...
Też czekam na wyniki. Odświeżam stronę co 5 minut. Mam nadzieję, ze babka w lab nie wkrecila mnie, ze dziś będą..A jak u Ciebie? Wszystko ok?![]()
Ja robiłam betę wczoraj wyszło 758,3-4 tydzień. W którym tygodniu najlepiej iść do ginka ?5-6tydzien ?Cześć dołączam i ja6.01 zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Beta z wczoraj 867 iu/l z aplikacji pokazuje tydzień 4+2. W poniedziałek ide na powtórkę bety a we wtorek mam wizytę u lekarza. Jest to bardzo stresujący czas dla mnie, ponieważ w lecie poroniłam swoją pierwsza ciąże - puste jajo płodowe. Nie mogę opędzić się od negatywnych myśli...
#madzietka jaka betę miałaś jak było puste jajo płodowe?Ja robiłam betę wczoraj wyszło 758,3-4 tydzień. W którym tygodniu najlepiej iść do ginka ?5-6tydzien ?
Ja robiłam betę wczoraj wyszło 758,3-4 tydzień. W którym tygodniu najlepiej iść do ginka ?5-6tydzien ?
@Qruszon @madzietka @Maeta13.0e.21
Witajcie. Fajnie, że jest nas coraz więcej. Życze sobie i wszystkim, dotrwania w spokoju do września.
A czytałam dziewczynki miały przypadki puste jajo płodowe, wtedy Beta tez rośnie?Bardziej 6-7, wtedy już więcej widać.