reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majóweczki 2008

ale dużo piszecie aż nie nadążam z czytaniem a już nie mówię o odpisywaniu :-( nio ale to dobrze bo wąteczek kwitnie :-):tak::tak:

Olu - zdrówka życzę :-) Moja teściowa też mówi że Ona to do końca pracowała jak była w ciąży z każdym dzieckiem (urodziła 3 chłopów) i wszystko w domu robiła :baffled::confused:

Aurelia - nie martw się napewno wszystko z dzidzią dobrze :tak::tak: u Mnie z tymi słodyczami to skutkuje :tak::tak:

madamagda - nio to ładną dawkę walneła sobie :szok: a może zadzwoń do gin i zapytaj się co ile miałaś przyjmować i po ile ;-)

u Mnie lekarz na każdej wizycie bada stan szyjki w normalnym badaniu ginekologicznym :sorry2:

Ja właśnie wyprałam i powiesiłam pranie za oknem bo piękna pogoda się zrobiła :tak: zaraz idę zaprowadzić siostrzenicę do domku i biorę się za obiadek :-) dzisiaj mam naleśniczki i zupkę pomidorową :-)

reklama
Widzę że dobre humory dopisują, a ja oficjalnie zakończyłam pisanie pracy magisterskiej na poziomie 82 stron Juupiiiii. Teraz oddam w niedzielę, podrukuję, zabinduję i spokój. Och jak się cieszę. :-):-):-)

Od poniedziałku zabieram się za pisanie mojej pracy, bo czas goni :tak: po 10tym czerwca mam obronę.

A teraz siedzę i jem sobie pierożki :tak::tak::tak:

Aurelia - nie koniecznie wygoni Twojego J z gabinetu na czas badania, to zalezy tylko od Was.:-D Ja pamietam jak mialam jedno z pierwszych usg wlasnie takie i Maz byl przy mnie caly czas, bo w ten sposob podgladalismy dzidzie na monitorze.:-)

Madamagda - gratuluje zakonczenia pisania pracy, a obrona to juz tylko formalnosc. Oj pamietam jak skonczylam swoja magisterke pisac jak mi sie lekko zrobilo.:-D

Dziewczyny :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bedzie chlopak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zalamka jajka jak nic i siurek duze!!!!!!!!!!!!!!
ze mna wszystko ok z dzieckiem tez jest glowka juz do dolu wazy 2100 termin mi sie zmienil a kwiecien ale i tak zostaje z wami..

Kamilka, to się uśmiałałam!! Ale jajca!!! Mam nadzieję, że mojemu synkowi jajeczka nie zniknęły, dowiem się wieczorem. A tak się na Julcię nastawiliście, a tu Adaś!!:-);-):-);-):-)NIESPODZIANKA!!

kamilka87-gratuluje chłopca ,rzeczywiście szooooooook:szok::szok::szok:Oby u mnie nic nie urosło małej bo mam sukienki do roczku hihi:-D:-D:-DAle jaja by były normalnie w dosłownym znaczeniu .
No ale najwazniejsze aby był zdrowy!!!:tak:Spory ten twój ch łopaczek! no ale jak ci sie termin przesuna????niby????:baffled::confused::confused:

reklama
Do góry