reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Lol dobrze brzuszek poje[emoji38]
Przed ciążą wogóle nie tolerowałam cukru. Zero słodyczy, ciasta, cukru do herbaty. Nic :D Pierwszy trymestr mamba i biała czekolada to było moje wybawienie:D A teraz od jakiegos tygodnia dwóch nie wyobrażam sobie posiłku bez ciastka albo czekolady :D Tak się pozmieniało ;p

Ja mam 170 cm wzrostu i kiedyś dla mnie 65 kg to było dużo [emoji51]
To wcale nie jest zle! Ja mam 168 i startowalam z najwyzsza waga jaka kiedykolwiek mialam 83 kg!!!!! Licze na to, ze schudne chociaz do 70kg po ciazy. 5 kg od razu po porodzie powinno pojsc, bo dziecko, łożysko, wody plodowe.

.
U mnie w tydzień +1kg średnio. Waga idzie mega w górę. Ale słodycze wchodzą jak masło :D Startowałam z wagą 54kg a teraz na końcówce prawie 67 ;o porażka. A gdzie do końca.
Ja też się ze słodkim pokochałam w ciąży. 😀 aż czasami mam wyrzuty sumienia, że aż tyle tego jem, ale kurcze nie mogę się powstrzymać! Też zaczynalam z waga 54 kg, teraz jest 64 😀

Ja mam 2jedna wieksza i plecaczek gdzie mam ubranka kosmetyki i mokre chusteczki dla dziecka a pampersy w wiekszej torbie schowane bo bym nie zmiescila a 40wzielam sztuk.
Ja myślę, że zmieszczę się w tą małą (w końcu po to ją kupiłam, więc muszę dać radę 😂) plus też plecaczek z żarciem i dokumentami no i torba z pieluchami itd. to się i tak zużyje, więc nie będę musiała tachać z powrotem, a jak czegoś zabraknie to chłopak będzie dowoził. Ja pampersy biorę tylko jedną małą paczkę (w razie czego mają w szpitalu), w ogóle tylko tą jedną paczkę kupiłam, mam jeszcze drugą od siostry, więc chyba będę musiała dokupić, ale nie wiem jaki rozmiar 😂

reklama
Ja startowałam z wagą 63 kg, teraz jest 80,5kg 🤦‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️. Słodyczy prawie w ogóle nie jadłam, bo bałam się infekcji..., ale lezenie nie pomoglo w utrzymaniu figury 🤔😉😂😁😀.

Do góry