reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha a mnie się wydaje,że skoro już chce iść to będzie dobrze. Znam to z autopsji. Moja Natalka nie chciała myśleć o przedszkolu i rzeczywiście do niego nie poszła,ale jak przyszedł czas na zerówkę i chodziłysmy w poszukiwaniu ( na dni otwarte przedszkoli) to świetnie się bawiła i nie mogła doczekać kiedy pójdzie na dobre, a nie tylko na godzinkę i faktycznie w ogóle nie płakała. W sumie to nawet dobrze,że dajesz Majeczkę do żłobka bedzie ci lżej jak się drugi brzdąc urodzi:tak:. A ty chyba jeszcze płci nie znasz , bo to za wcześnie prawda:confused::-p

reklama
No to fajnie powinna zdążyć się zaklimatyzować zanim pojawi się dzidziuś.
Powinaś mieć lżej, a nie tak jak ja męczę się z dwójką maluchów. Ale od września mam nadzieję, że Macio pójdzie do przedszkola.:tak:

Która ma coś do prasowania,to niech podrzuci;-):-D,bo rozstawiam deskę i nabrałam ochoty na prasowanko:tak:.
Ja mam małą stertę, ale jakoś brak chęci na prasowanie.:dry: Uwaga wysyłam.:-D

W sumie to nawet dobrze,że dajesz Majeczkę do żłobka bedzie ci lżej jak się drugi brzdąc urodzi:tak:. A ty chyba jeszcze płci nie znasz , bo to za wcześnie prawda:confused::-p

daje Majke do żłobka, bo tak planowałam już wcześniej, jak jeszcze nie wiedzielismy o fasolce i miałam wrócic do pracy, przede wszystkim chodzi mi o kontakt z innymi dziećmi, bo to jest jednak najważniejsze, teraz zimą jest mi jej bardzo szkoda, bo ona tak lgnie do dzieci, a w sumie mało ma okazji, a jak już to raczej z takimi starszymi 6-9 lat
a że we wrzesniu urodzi sie drugi człowieczek, to za duzo byłoby wrażen

a płci jeszcze nie znam, w poniedziałak ma usg, to może może, ( bo niektóre wrześnióweczki już wiedza :szok:) choc Majka tak sie odwracała, ze do końca nie wiedzieliśmy, więc teraz też nie nastawiam się, choc ciekawoś mnie zżera :-D

No dzień dobry :-):-). Ale u nas wiejeeeeeeeeeeeee, właśnie nas przywiało ze spaceru, a tu mega aktywność widzę od rana :tak::tak:.

Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

No proszę, kolejne anomalia :baffled::baffled:. dobrze, że wszystko w porządku i nikomu nic się nie stało:tak:
HEjka Kobietki:-)
U nas spokojnie. Wvczoraj M mnie troch wnerwił a własciwie nie troche a bardzo:-( I dziś mam syf w chacie bo wczoraj wieczorem odeszły mi chęci na cokolwiek więc dziś musze się zabrać do robotki:-)

Bratnia ty duszyczko moja ;-) wczoraj w domu dym o głupoty a dzisiaj chałupa do sprzątania - ale dla mnie to terapia- zawsze tak napięcia i nerwy sublimuję:-D:-D

Dzień dobry.:-)
A ja mam humor od rana do kitu -Grzesiek od 6 nie śpi, a od 6.30 non stop buczy.:wściekła/y::angry: Mam już dosyć tego marudy. Może ktoś go chce? Albo przynajmniej naprawi?;-)
.
Wpadajcie do nas jak powyją w duecie to może im przejdzie :confused::-D
. Mój synuś dorobił się kolejnych 2 ząbków i stan na dziś to 11 zębolów:tak:. Myślałam,że tylko jedna czworka wyszła,ale wieczorem znalazłam kolejną.
No to uśmiech pełną gębą :tak::tak:. gratulacje:-)

Hej kochaniutkie :-)

Czy przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną mamusie siedzącą w domu ;-)
Witaj Czarnulka mamusiu domowa:-):-).

Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Gratki:-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2:

Ale jaja:szok: właśnie zaprosił mnie do znajomych Walduś Kiepski:tak::-D
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::-D:-D

No dziewczyny, a ja dziś wyjątkowo mam dużo czasu. Rano posprzątałam, obiad już zjedliśmy, Kuba śpi,a ja mam sporo wolnego czasu - jak nigdy:szok::tak:

Pycha a ty byś chciała chłopca czy dziewczynkę czy jest ci to obojętne??

Madźka u nas też wieje:baffled:
Czarnulka miłego sprzątanka;-)

nikita tu jest wiekszość nowych dziewczyn, więc pewnie cię nie pamiętaja
a jak tam dziewczynki??? a czemu musiałaś leżec w szpitalu??? to przez te problemy z sercem???

Pycha tak przez to moje nieszczesne serducho znowu byłam w Aninie i czekam cały czas na Ablacjie taki zabieg a dziewczynki sama zobacz Wiki ta młodasz wazy tyle ile ta starsza

Miło mi was dziewczynki poznac mam nadziej ze szybko sie poznamy

Oprócz tego sie przeprowadziłam i mieszkam teraz w Sochaczewie i nikogo tu nie znam :zawstydzona/y::-:)-(
najbardziej aktualne zdjecia swojego nie wrzuce musze najpierw schudnac a niemam kiedy cos ze soba zrobic bo jak one spia to ja niemam siły

Załączniki

• IMG_0521.JPG
    IMG_0521.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0473ll.JPG
    IMG_0473ll.JPG
    49,2 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0429.JPG
    IMG_0429.JPG
    62,2 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0328.JPG
    IMG_0328.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Pycha a ty byś chciała chłopca czy dziewczynkę czy jest ci to obojętne??
wolałabym dziewczynke :tak: ale oczywiście najważniejsz zeby było zdrowe :tak:
ta dziewczynka to tez ze względów mieszkaniowych, bo mamy tylko 2 pokoje, wiec dzieciaczki będą w jednym, a niestety nijak nie da sie żadnego z pokoi podzielić :-( no chyba że jeden byłby bez okna :baffled:
a wogóle to u nas w rodzinie sam babiniec, więc tak do kolekcji poprosze o dziewczynke ;-):-D

Madźka to przez ten wiatr taki tu ruch :-D

czarnulka miłych porządków, ja całe szczęście szybko dziś sie obrobiłam :tak:

Do góry