reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Kurde, kuzynka w Niemczech jak była w ciąży to poszła zrobić zakupy do rossmana, zeskanowała aplilackę gdzie miała właśnie wprowadzoną datę porodu i kobieta spod lady wyciągnęła i jej dała taką większą kosmetyczkę, wyglądała nawet jak mały plecaczek a w środku próbki kremów, żeli, szamponów [emoji1] tylko u nas oczywiście czegoś takiego nie ma [emoji38]
No mam apkę i jestem w klubie rossnę, ale to wystarczy, że kupię tylko pieluchy, czy na jakąś kwotę muszę zrobić zakupy albo coś konkretnego kupić? Ostatnio zrobiłam w Rossmannie wielkie zakupy, to teraz już nic poza pieluchami nie potrzebuję :D

reklama
Kurde, kuzynka w Niemczech jak była w ciąży to poszła zrobić zakupy do rossmana, zeskanowała aplilackę gdzie miała właśnie wprowadzoną datę porodu i kobieta spod lady wyciągnęła i jej dała taką większą kosmetyczkę, wyglądała nawet jak mały plecaczek a w środku próbki kremów, żeli, szamponów [emoji1] tylko u nas oczywiście czegoś takiego nie ma [emoji38]
Ja często dostaje cos od Pani spod lady dla corki 😀😀 moja Basia ma urok 😂a to jakis piórnik a to szmineczke 😂

Ja musialam zrobic i kupilam co mi brakowalo i przy okazji te pampersy wzielam mozesz sie zapytac jak to wyglada czy musisz cos kupowac specjalnie
No mam apkę i jestem w klubie rossnę, ale to wystarczy, że kupię tylko pieluchy, czy na jakąś kwotę muszę zrobić zakupy albo coś konkretnego kupić? Ostatnio zrobiłam w Rossmannie wielkie zakupy, to teraz już nic poza pieluchami nie potrzebuję :D

O kurde 😯 To ja myślałam, że mam mało miejsca, a to nasze pierwsze dziecko i też mieszkamy w ok. 40m, ale wynajmujemy, więc też za dużo nie chcieliśmy zmieniać i też się nawet nie dało, bo to mieszkanie jest zrobione jakby wszystko pod wymiar i raczej pod 2 dorosłe osoby, bez dziecka :D
Co do porodu, ja mam termin na 19 lutego, ale póki co też nic nie zwiastuje, żeby wcześniej miało się coś zadziać także nie jesteś sama :)
My kupiliśmy to mieszkanie po ślubie i w atrakcyjnej cenie, bo chcieliśmy od razu sami mieszkać i z myślą, że to tylko na chwilę, bo docelowo chcieliśmy jednak dom na wsi🙂 No i w sumie tak wyjdzie, bo 4 lata pomieszkaliśmy w mieszkaniu no i w tym roku mamy plan się wprowadzić do domu, a mieszkanie wynajmować😉 Ja to nie jestem stworzona do mieszkania w mieście, potrzebuję podwórka 😄

Ja musialam zrobic i kupilam co mi brakowalo i przy okazji te pampersy wzielam mozesz sie zapytac jak to wyglada czy musisz cos kupowac specjalnie
Ale w apce nic nie piszą o tej promocji, dziwne... Jutro będę w okolicy Rossmanna to wejdę i zapytam :) I tylko weszłam w apkę i już mam kilka rzeczy do kupienia 😂

Dziewczyny a jak się zapatrujecie na mleko modyfikowane ? Oczywiście nastawiam się na karmienie piersią ale wiadomo różnie bywa. U mnie pierwsza ciaza i w temacie karmienia jestem zielona. Które myślicie w razie potrzeby mleko kupować? Bebiko, bebilon, Nan ?

Dziewczyny a jak się zapatrujecie na mleko modyfikowane ? Oczywiście nastawiam się na karmienie piersią ale wiadomo różnie bywa. U mnie pierwsza ciaza i w temacie karmienia jestem zielona. Które myślicie w razie potrzeby mleko kupować? Bebiko, bebilon, Nan ?
Ja kupilam bebilon 😀nie wiem dlaczego najbardziej jakos mam zaufanie 😀

Ale w apce nic nie piszą o tej promocji, dziwne... Jutro będę w okolicy Rossmanna to wejdę i zapytam :) I tylko weszłam w apkę i już mam kilka rzeczy do kupienia 😂
powinnaś dostać maila z informacją, że masz do odbioru pampersy za 1gr a wczesniej jeszcze olejek na rozstepy był ;)
Nie trzeba nic kupić, mozna tylko po to pójść ale lepiej miec maila bo u mnie Pani chciała go widziec😉

Na maila przychodzi powiadomienie, że są do odebrania :) ja przed sylwestrem miałam maila, że mam oliwkę dla siebie do odebrania za grosz, a parę dni później, że pampersy za grosz :)

reklama
Do góry