reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja dzis tez do 2 nie spałam. Potem usnelam i od 4 do 6 znowu bez snu... moje hormony i irytacja siegnely szczytu i druga polowe nocy przeplakalam ze zmęczenia w lazience:D jakas bezsilność mnie na tej końcówce bierze;p
A ja od 2 do 4.30 nie spalam. Byalam taka zła. Najgorzej, ze nawet do salonu nie mogę isc bo tam chociaz nie wiwm dokumenty bym segregowała. Dzisiaj ide przed spaniem na godzinny spacer

reklama
A jaki masz spadek zelaza?
Może nie to ze przezywam co jestem juz zmeczona mocno. Wiesz w nocy naprawde zle spie. Dodatkowo mam duza anemia i jestem na lekach od połowy ciazy co tez to zmeczenie nasila. I troche mnie to juz irytuje bo człowiek by chciał żeby mieć to za sobą a tu dni sie dłużą jakby ten 9 miesiąc mial jqkies zwolnione tempo;p

Ja jestem w szoku bo przespałam dziś całą noc🤭 jedynie z przerwami na siku🙂 Ale wczorajszy dzień był okropny, jednak hormony robią swoje, już sama siebie czasami mam dosyć🙄

No widze bardzo przezywasz to [emoji25]a mi wyslali z rossne ze moge odebrac do marca oliwke mamas bebydream za 1gr fajnie bo zawsze cos czlowiek wykorzysta z takiej promocji...i jeszcze mozecie skorzystac z dadaclub i tam paczuszke miec jak urodzi sie dzidzius
Ja spra2ezilam emeila i tez mam do odbioru pampersy 😀super nie zmarnuja sie 😀

A dostalas wynik tych kwasow zolciowych?
Tak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;p

Tak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;p
No to super. Wkurzają mnie te noce. Jeszcze jak patrze jak mąż spi jak aniolek 😂😂😂

reklama
Ja ostatnio miala 10.8 tylko ze nie moge niestety wogole lykac tych tabletek na zelazo [emoji25]musze jesc rzeczy co maja zelazo
Szczerze to różnie. Morfologie mialam robiona co 2 tygodnie, teraz co tydzień żeby być pod obserwacja. Erytrocyty i hemoglobina i hematokryt zawsze poniżej normy. Hematokryt waha się od 9 do 10.5 zależy od badania. Reszta różnie.

Do góry