Martynax
Fanka BB :)
No nie wiem czy tak fajnieKtóry tydzień? Fajnie wam ja nic nie odczuwam jeszcze zachcianek ani nic![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie wiem czy tak fajnieKtóry tydzień? Fajnie wam ja nic nie odczuwam jeszcze zachcianek ani nic![]()
Chwilą, a jak mówisz że 6+4to znaczy 7 tydz tak? Sory to moja pierwsza ciążaJa odczuwam może szybciej głód jak naraziejutro według apki 6tc zacznę
Też 6+4 wg apki. I chyba trochę zazdroszczę tych zachcianek, bo ja ledwo dzisiaj miskę rosołu zjadłam, nie wchodzi nic, muszę się zmuszaćJa mam aktualnie 6+4 ale te zachciannki mam od poczatku i to takie, ze zmieszalabym sledzia z kluskami, ale za to od miesa mnie lekko odpycha...
Taaak tylko mnie po każdym jedzeniu mdliTeż 6+4 wg apki. I chyba trochę zazdroszczę tych zachcianek, bo ja ledwo dzisiaj miskę rosołu zjadłam, nie wchodzi nic, muszę się zmuszać![]()
Domyślam sięTaaak tylko mnie po każdym jedzeniu mdli![]()
Mój dokładnie tak samo.. ciągle mi powtarza, że wszystko będzie ok. Ogólnie jest życiowym optymistą [emoji16]oby ich prognozy się sprawdziły heheA jak Wasi faceci? Też na luzie, jak mój? Znaczy oczywiście, że gdzieś tą świadomość ma, ale jakby jeszcze on się tak stresował, to masakra. A tak to mi powtarza, że jest i będzie na pewno wszystko dobrze. Ale faceci to jednak inaczej [emoji2370]
Nie to było raptem kilka kropli i później takie brudzenie. Ale przeszło za pierwszym i drugim razem po jednym dniu. Chociaż sam widok krwi był mocno stresujący.Bardzo obfite to krwawienie?