Wytrzymam jeszcze@Elka31 to za dwa dni!!! Nie robiłaś jeszcze testu? Szcun![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wytrzymam jeszcze@Elka31 to za dwa dni!!! Nie robiłaś jeszcze testu? Szcun![]()
Ja też w pierwszej ciąży miałam mega bolesne piersi i wyraźne żyły, skurcze dość intensywne. Zrobiłam się spiochem, chociaż zawsze byłam bardzo aktywna i siedziałam do późna. Od razu śmierdział mi alkohol, miałam dużo śluzu.
W drugiej nie przyglądałam się objawom, ale pamiętam, że miałam problemy z zawrotami głowy, bo mi się kilka takich sytuacji przypomina i uderzenia gorąca, a od 8 dpo rosnący coraz bardziej cukier.
Ja miałam pełne bolesne piersi żyły ciemne niebieskie. Teraz też tak jest, ale boję się nakręcać. W sumie już od grudnia się staramy. @ ma być 27.01
Nie chce się nakręcać, bo znowu będzie lipa jak w zeszłym miesiącu i zawódO! Faktycznie! Dwa dni przed testem mówiłam mojemu, że się piwo popsuło i otworzyłam trzy butelki. Każde mi nie smakowało, a jaką chęć miałam wtedy na nie, bo to czerwiec, gorącośpiochem byłam za to w 6-7 tygodniu. Potrafiłam zasnąć nie wiem kiedy.
Jezusie! Ja bym nie wytrzymała![]()
Hej Kochana! My od grudnia się staramy i 27tez powinna być @Hej hej witajcie!
Mogę tu z Wami "posiedzieć"?
Mam 35 lat i dwójkę wesołych dzieciaków - rocznikowo 9 i 6 lat. Sama jestem jedynaczką, ale zawsze chciałam mieć więcej dzieci. Od sierpnia staramy się o 3 malucha. Biorąc pod uwagę, że pierwsza dwójka zrobiona raz dwa, to teraz już trochę długo to trwa
... 27 powinnam mieć miesiączkę, więc może jutro rano spróbuję zrobić test
![]()
Hej hej witajcie!
Mogę tu z Wami "posiedzieć"?
Mam 35 lat i dwójkę wesołych dzieciaków - rocznikowo 9 i 6 lat. Sama jestem jedynaczką, ale zawsze chciałam mieć więcej dzieci. Od sierpnia staramy się o 3 malucha. Biorąc pod uwagę, że pierwsza dwójka zrobiona raz dwa, to teraz już trochę długo to trwa
... 27 powinnam mieć miesiączkę, więc może jutro rano spróbuję zrobić test
![]()