Haha kaktusy to u mnie na przemian z bananamiTez macie dziwne zachcianki?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha kaktusy to u mnie na przemian z bananamiTez macie dziwne zachcianki?
Ja jestem dodatkowo posrana.. Nie dość że zyje do prenatalnych to jeszcze dziś to [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]czy jest na sali psychiatra.. Dajcie mi jakies leki zebym obudziła się po [emoji2356]coraz baddziej rozmyslam nad pójściem za 1,5 tyg na to badanie NIFTY.. Co prawda ponad 2000 tysie ale daje 99% pewności
Ja jestem dodatkowo posrana.. Nie dość że zyje do prenatalnych to jeszcze dziś to [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]czy jest na sali psychiatra.. Dajcie mi jakies leki zebym obudziła się po [emoji2356]coraz baddziej rozmyslam nad pójściem za 1,5 tyg na to badanie NIFTY.. Co prawda ponad 2000 tysie ale daje 99% pewności
Ja owoce i warzywa jadłam z córkami.. Teraz za bardzo na warzywa owoce patrzeć nie mogę chyba że to fasola lub jabłkoHaha kaktusy to u mnie na przemian z bananami![]()
Boże, ja co innego przeczytalam a nie kaktusy [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]Haha kaktusy to u mnie na przemian z bananami [emoji14]
Wy serio macie brakiBoże, ja co innego przeczytalam a nie kaktusy [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
Mnie dopiero zaczęły piersi boleć w 6 tc a ból krzyża towarzyszył mi od 4 tc. Najważniejsze być dobrej myśliBędzie dobrze nie denerwuj się![]()
Ja jak ja, ale mój stwierdził, że dzisiaj to już koniecznie musi jeszcze dorobić uszkaWy serio macie braki![]()
O to to, mnie coś w krzyżu od kilku dni pobolewa :-/ u mnie możliwe, że to przez pracę, bo jednak mialam dość czesto ciezkie rzeczy do podnoszenia, i dość dużo schylania się a także sięgania wyżej.Mnie dopiero zaczęły piersi boleć w 6 tc a ból krzyża towarzyszył mi od 4 tc. Najważniejsze być dobrej myśli