reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Spokojnie ja miałam test na covid w srode a juz wtedy też mnie rozkładało pomalutku. I mam negatywny. Tzn każdy wirus jest niechciany w szczególności u nas dziewczęta w tym czasie. Ale ja co wieczór pije herbatkę z czosnkiem imbirem szczypta kurkumy i malinki albo sok malinowy od mamusi póki jescze nie mam nic w brzuszku 😉 uważajmy na siebie w tym ciężkim czasie bo niestety czychaja wirusy na nas.
A Ty @mirkado lóżka z herbatką bo to żartów nie ma. Trzymam kciuki 😘

Dziękuję kochana, leżę w łóżku, brak sił na nic... 😘

reklama
@Orchidea33 ale sie wczoraj dzieki tobie usmialam - fakt ze u mnie teraz od placzu do smiechu bardzo cienka liniaaaaaaa 😂😂😂 U mnie dzisiaj tak sypie sniegiem ze sobie pomyslalam aaaaa zrobie balwana ;) Na co Łukasz stwierdzil ze łatwiej bylo by mnie tak pokulac i polepic 😂😂😂 (tak nparwade to sie martwil i trzezwo ocenil sytuacje - bo raz ze ciazko by bylo z takim ciaglym schylaniem to dwa gdzie ja pozniej te kule ulepione popodnosze) Ostatnio ciagle ze mnie zartuje - dlatego juz dzisiaj zamowilam sobie sukienke w rozmiarze S na znak protestu zeby po porodzie miec motywacje ;)

Ja akurat jestem po pierwszej wizycie u Dr Śliwińskiego. Wydaje się konkrety, czekamy na wyniki badań genetycznych i będziemy mieli kolejna wizytę ale pewnie dopiero w marcu🙄 mamy być między 11-14 dniem cyklu więc w lutym w tym czasie nie będziemy mieli jeszcze wyników. Wiesz może dlaczego akurat w tych dniach skoro symulacje i tak zaczyna się od początku cyklu?
dr Śliwinski tez mial dobre opinie wiec chyba jestes w dobrych rekach. Nie wiem dlaczego tak wam wyznaczyl wizyte byc moze chodzi o podpisyanie dokumentow ktorych na poczatku jest od groma, Moze chce zrobic USG w polowie cyklu, zeby sprawdzic endometrium albo jajniki zeby przewidziec jak sie bedziesz stymulowac. Takie badania jak AMH czy FSH robi sie do 5 dni cyklu ale jednak usg w polowie cyklu tez bardzo wazne ;) Co jest u was przyczyna?

reklama
Do góry