reklama
Trinnity
Aktywna w BB
Rozumiem Cię, bo sama czekam aż moja się rozkręci [emoji3064] Nie możemy się poddawać, następny cykl przed nami [emoji173]Dziewczyny, ja już wiem ze nie zatestuje dostałam @ 5 dni przed terminem- jestem załamana![]()
Lily2389
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już wiem ze nie zatestuje dostałam @ 5 dni przed terminem- jestem załamana![]()
Nastepny cykl przed wami, nowe możliwości. To i tak macie regularnie, wszystko ładnie a ja ostatnio okres miałam 14 grudnia to tu się dopiero cyrki dzieją ❤Rozumiem Cię, bo sama czekam aż moja się rozkręci [emoji3064] Nie możemy się poddawać, następny cykl przed nami [emoji173]
L
LadyCaro
Gość
Hej! Jak bardzo bym chciała Wam przysłać dobre wieści- niestety u mnie biało.
Lily2389
Ile dni po owu? I ilu dniowe masz cykle?Hej! Jak bardzo bym chciała Wam przysłać dobre wieści- niestety u mnie biało.
Azi93
U mnie biel wizira

Dziś 32 dc, jutro spodziewam się @
Zawsze przed @ cierpiałam na bóle głowy i brzucha a tu cisza. Jak nie przyjdzie to za parę dni znów testuję
L
LadyCaro
Gość
Dziś jest 13dpo, cykle 28 dni, jutro spodziewam się okresu. Nie zanosi się na niego nic mnie nie boli i nie mam plamień. Może będzie później... Ogólnie to przeżywam jakąś załamkę związaną z tym wszystkim...Ile dni po owu? I ilu dniowe masz cykle?
Lily2389
A wiesz kiedy byla owu? Jejku ja sama juz nie moge się doczekać aż zatestuje ❤U mnie biel wizira
Dziś 32 dc, jutro spodziewam się @
Zawsze przed @ cierpiałam na bóle głowy i brzucha a tu cisza. Jak nie przyjdzie to za parę dni znów testuję
reklama
Lily2389
Moze ci się przesunęła owu tak jak miDziś jest 13dpo, cykle 28 dni, jutro spodziewam się okresu. Nie zanosi się na niego nic mnie nie boli i nie mam plamień. Może będzie później... Ogólnie to przeżywam jakąś załamkę związaną z tym wszystkim...