Elodia
Fanka BB :)
Fajne uczucie z tym serduchem. Za tydzien w czwartek też dostąpię tego zaszczytu w końcu :-)Ale nie dostałam dzisiaj foteczki [emoji1787] chyba zaoferowaliśmy się tym sercem [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne uczucie z tym serduchem. Za tydzien w czwartek też dostąpię tego zaszczytu w końcu :-)Ale nie dostałam dzisiaj foteczki [emoji1787] chyba zaoferowaliśmy się tym sercem [emoji1787]
Podpinam się [emoji1787] też przygodę z medicovere zaczynam więc zapewne to samo mnie czeka z kartą ciąży, co Ciebie [emoji1787]Ja zgłupiałam bo mam się umówić do położnej a tu psikus bo w medi tylko teleporady dostępne [emoji1787] żadnej wizyty stacjonarnej, muszę ogarnąć temat jak siądę do kompa. Jeśli któraś prowadzi ciąże w Medicoverze dajcie znać, czy ja muszę isc stacjonarnie czy to po prostu dokumenty?
Mam to samo.... sama się zadręczam a na myśl o tym, że w piątek mam wizytę robi mi się niedobrze z nerwów. Nie umiem nad tymi czarnymi myślami zapanować. Niby sobie mówię, że co ma być to będzie i nie mam na to wpływu ale nie czuję się spokojniejOj tak ciagle myśle czy urośnie i ile urośnie, czy nadal będzie serduszkonie mogę się opędzić od złych myśli
To moja pierwsza to oglądała.. Niesamowite że to ma tyle latTo jak moja córka bypa mała, Peppę też oglądała, ale u niej to królował Klub przyjaciół myszki Miki [emoji1785][emoji1785][emoji1785] boże, jak ja tego nie lubiłam.
Super ja podobnie 9+5Hej dziewczyny
Jestem po wizycie
Dzidzia ma 3,66 cm! Dziś 9+6 ale z USG wychodzi na większą
Wszystko jest w porządku. Czekamy sobie na prenatalne
Ps: USG miałam już robione przez brzuch![]()
Moja corka jest jakimś wyjątkiem w takim razie, bo w ogole ani razu smoczka nie chciala. Jak raz marudzila to probowalam jej dać, ale wypluwała. Była dzieckiem zdecydowanie bezsmoczkowym.Pierwsza też długo miała smoka i z mowa jest Oki a ma już 17 lat [emoji16] Ale rozumiem twoje obawy![]()
A mogłabym też o jakies info prosić? Bede prowadzic ciaze w medicover wiec też bym mnie tkaie info interesowało, jeśli oczywiście można :-)Ja chodzę, napisze Ci na priv :-)
Ja na sniadanko tostu sobie zrobilam. A na obiadek frytki, kurczak i surówka z kisoznej kapuchy [emoji3059]Moje śniadanie dziś to rożek truskawkowy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zupełnie nie mam ochoty na warzywa [emoji848] a mam robić dla moich zupę warzywną,na sama myśl mi niedobrze [emoji1785] a ja tak kochałam zupy [emoji173]
Będzie dobrze kochana, przyniesiesz nam same dobre wieści :-)Ja jutro mam wizytę na onko , czuje że ze strachu chyba tam zemdleje przed gabinetem [emoji3061] na samą myśl serce mi przyspiesza .
Ale duży bobasek już [emoji3059] super wieści.Hej dziewczyny
Jestem po wizycie
Dzidzia ma 3,66 cm! Dziś 9+6 ale z USG wychodzi na większą [emoji28]
Wszystko jest w porządku. Czekamy sobie na prenatalne
Ps: USG miałam już robione przez brzuch![]()