AgnesSweden
Fanka BB :)
Bierzecie coś na to?Ja tak samo pod wieczor mnie złapało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bierzecie coś na to?Ja tak samo pod wieczor mnie złapało![]()
Hej dziewczyny, ja wprawdzie termin mam na 28 sierpnia ale jakoś tak bliżej mi terminem porodu do Was niż do większości sierpniówek dlatego tak u Was tu od jakiegoś czasu goszczę[emoji4]to moja druga ciąża, w domu już czteroletni synek[emoji4]mam do Was pytanie. Byłam dzisiaj na wizycie u mojej Pani ginekolog. I w trakcie badania obie w tym samym czasie dostrzegłyśmy między nóżkami Dzidziusia... siusiaka! Był naprawdę mocno zauważalny i wyglądał jak odrobinę krótsza trzecia noga. Pani doktor zaczęła się śmiać że powiększy się mój męski świat. Ja bardzo bym się ucieszyła,ale obecnie jestem w 11+1 i szczerze nie jestem przekonana czy na tym etapie można cokolwiek powiedzieć na temat płci. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?
Mój lekarz też mówi płeć na prenatalnych ale raczej nie po genitaliach tylko po jakiejś kości to stwierdza czy coś . Któraś dziewczyna tu pisała jak się ta metoda nazywa .U mnie lekarka określiła płeć na prenatalnych w poprzedniej ciąży, to było mniej więcej 12+3, wiec w sumie tydzień później niż u Ciebie. Podobno chłopców łatwiej zauważyć![]()
Mój lekarz też mówi płeć na prenatalnych ale raczej nie po genitaliach tylko po jakiejś kości to stwierdza czy coś . Któraś dziewczyna tu pisała jak się ta metoda nazywa .
to super, moja się ujawniła w 24tc, ja miałam przeczucie, że będzie chłopakHej, w mojej poprzedniej ciąży córcia pokazała cipcie coprawda później bo ok 16tyg ale było widać elegancko![]()
Biedna.. Odpocznij sobie ❤witam
ja mam termin po 20 września dzisiaj byl moj najgorszy dzień .... mdłości prawie cały dzień i zawroty głowy![]()
myślę, że pewnie chłopczykHej dziewczyny, ja wprawdzie termin mam na 28 sierpnia ale jakoś tak bliżej mi terminem porodu do Was niż do większości sierpniówek dlatego tak u Was tu od jakiegoś czasu goszczęto moja druga ciąża, w domu już czteroletni synek
mam do Was pytanie. Byłam dzisiaj na wizycie u mojej Pani ginekolog. I w trakcie badania obie w tym samym czasie dostrzegłyśmy między nóżkami Dzidziusia... siusiaka! Był naprawdę mocno zauważalny i wyglądał jak odrobinę krótsza trzecia noga. Pani doktor zaczęła się śmiać że powiększy się mój męski świat. Ja bardzo bym się ucieszyła,ale obecnie jestem w 11+1 i szczerze nie jestem przekonana czy na tym etapie można cokolwiek powiedzieć na temat płci. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?