Oo tak uszak moje marzenie.. Gdybym tylko miała gdzie go wstawićMi się taki uszka marzy tylko w kolorze,który będzie mi do czegoś pasować![]()
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
11 tydzień o Boziu kiedy to zleciało?!!Dzisiaj pierwszy raz posmarowalam nim piersiwydaje mi się, ze można go stosować od początku. Zreszta ja już mam 11 tydzień, wiec to tez nie jakoś wcześnie
![]()
PaulinaMalina91
11 tydzień o Boziu kiedy to zleciało?!!to ty już lada chwila w tym bezpiecznym momencie będziesz [emoji3590]
Ja nie wiem czy jest jakiś bezpieczny moment w ciąży
Hej laseczki
A ja zaczne temat, która z Was jest w 11tc? I ile mierzą wasze maluszki? [emoji7][emoji4]
Wczoraj 10+0, bobas miał 3,13 cm.
I na kiedy prenatalne?Wczoraj 10+0, bobas miał 3,13 cm.
I na kiedy prenatalne? [emoji4]
24.02
Elmo25
Dziewczyny od jutra zaczynamy 8 t. W środę mam pierwsze badania typu morfologia itp na których powinnam być na czczo. Moze być z tym ciężko, tym bardziej, że dużo wcześniej muszę wyszykować córkę do przedszkola. Pozwoliłyscie sobie przed badaniem na łyk wody?
reklama
Aurorah
ja dzisiaj musiałam napić się szklanki wody, bo czułam że mnie zbiera na wymioty z głodu. Myślę, że woda jest na tyle neutralna, że nie powinna nic w badaniach namieszać. Zresztą chyba nawet ktoś tu pisał, że miał problemy ze zbyt gęstą krwią i dostał zalecenie wypicia szklanki wody.Dziewczyny od jutra zaczynamy 8 t. W środę mam pierwsze badania typu morfologia itp na których powinnam być na czczo. Moze być z tym ciężko, tym bardziej, że dużo wcześniej muszę wyszykować córkę do przedszkola. Pozwoliłyscie sobie przed badaniem na łyk wody?