reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki:D dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy:D

reklama
Dziewczyny ja jutro wizyta, trzymajcie kciuki:D dowiem się czy dalej chodze w dwupaku czy zostaje na oddziale.. u nas porody dalej w samotności. Takze stres przed wizyta jest ogromny. A przed porodem jeszxze większy:D
Trzymam kciuki ! Daj znac jak cos bedziesz wiedziala :)

Podobnie jak moja córka, a mnie dziś pani doktor powiedziała, że w czwartek ma dyżur na porodówce, więc fajnie by było jakbym urodziła w ten czwartek..., ale już się nie nastawiam na nic🤷😃.
Ja się w środę dowiem, czy jest jakaś szansa 😁 jak na ktg ani pół skurczu a do tego szyjka twarda to czekamy grzecznie do terminu i oby wtedy najpóźniej!

Dziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P

Dziewczyny ja to mam pecha !;( termin porodu na juz. Nie wiadomo co doktor zadecyduje a u mnie w domu awaria dwóch okien ;( okazało się że przy tych mrozach puscily jakies uszczelki czy cos i trzeba wymieniać okna. A mróz za oknem -15 stopni ;D dosłownie tragedia ;P
Zanim wrócisz ze szpitala z dzidziusiem, mąż zdąży ogarnąć 😉 w sumie nie ma wyboru 😂
Masakra jak mi się nie chce spać 🙄

reklama
Do góry