AgnesSweden
Fanka BB :)
Podziwiam Was, ja dostawałam palpitacji jak do mnie przychodziły "domowe szelagowskie" Rellanium na wejście.Ja dziś byłam wyjątkowo miła dla klientówtrzymaj sie jeszcze pół godzinki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam Was, ja dostawałam palpitacji jak do mnie przychodziły "domowe szelagowskie" Rellanium na wejście.Ja dziś byłam wyjątkowo miła dla klientówtrzymaj sie jeszcze pół godzinki
![]()
Jakoś 8 godzinIle h przed badaniem glukozy ostatni posiłek?
PięknieCześć dziewczyny, nie wiem, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?zniknęłam nagle, ale u mnie wszystko ok, tylko wpadłam w głęboki marazam, dół głęboki niczym Mariański, musialam odciąć się od tematów ciążowych w każdej postaci, wstawałam jak robot do pracy, po pracy sprawunki domowe i tak aż do wizyty, taki jakis dziwny mechanizm obronny, szczerze mówiąc na wizytę szlam pogodzona z losem już, że nie będzie dobrych wieści, kupiłam nawet parę rzeczy na wypadek wizyty w szpitalu. No wiem, walnięta baba. Chodź ja się cechuje zdrowym rozsądkiem to pokonało mnie to wszystko, nie byłam w stanie sobie wytłumaczyć, że bedzie dobrze, ale na szczęście jest ok, nie słyszałam serduszka ale bije, na wizycie powinno być 9plus3, a był 10 tydzień juz, także prenatalne będą na ostatni dzwonek. Mój lekarz ma mnie chyba za dzikuske bo milczę jak zaklęta, zero pytan, a ja tylko próbuje opanować ścisk gardła i rychły atak astmy
nizej chwale się moim skarbem i zostaje już na forum z Wami, czy mnie chcecie, czy nie
nawet kupiłam 4 pary spodni i bodziaki, koniec z szykowaniem się na złe, teraz oczekuje już samego dobra
![]()
Dzień dobry wszystkim nowym mamom, których jeszcze nie znam z forum, ale myślę, że w kilka dni ogarnę![]()
Ja też mam że względu na wiek każda z nas boi się tego typu badań ale trzeba myśleć pozytywnie.Będę robiła USG i Pappa, 4 marca. Mam 35lat więc refundowane. Zastanawiam się jeszcze nad Sanco albo Nifty, ale to raczej tylko w przypadku złego wyniki testu podwójnego.
Też się obawiam, ale jednak wolę wiedzieć.
W dwóch poprzednich ciążach nie robiłam, tylko USG u gina prowadzącego.
Nie dyskutuje z gustami, proponuje inne rozwiązania ,szanuję decyzje klientaPodziwiam Was, ja dostawałam palpitacji jak do mnie przychodziły "domowe szelagowskie" Rellanium na wejście.
Nie martw się będzie dobrzePrzed chwilą się dowiedziałam że moja klientka i jej rodzina mają covida widuje ja codziennie,jej rodzinę też, oczywiście w maseczce ale jednak,kurcze...
Biedna, współczuję.. Też miałam tak do niedawna, teraz już jest duzo lepiej a mam 9+2ja kolejny dzień z rzędu mam fatalne samopoczucie żołądkowe... Zawsze odżywiałam się zdrowo, od dawna głównie wege, teraz na wegańskie przekąski, czy np. cieciorkę nie mogę nawet patrzeć. Uwielbiam pizzę, a dziś na sam widok zdjęć mnie mdliło. W żołądku ciągle mnie muli. Lata nie jadłam parówek, ale jak tu czytałam o tym, że jecie, to aż nabrałam ochoty, wczoraj zjadłam, ale spełnianie takich zachcianek tez nie pomaga, po nich też mi niedobrze... Czuje się, jakbym miała non stop żołądek "na kacu"...
Tu nawet nie chodzi o gusta.. Pracowalam na hydraulice i armaturze. .. Wyślą kobite jak ona pojęcia nie ma co potrzebuje, albo jakaś bzdure wymysli... Np słuchawkę bezprzewodowa do prysznica.. No i bądź mądry bo ona widziala... Gdzieś tamNie dyskutuje z gustami, proponuje inne rozwiązania ,szanuję decyzje klientawięc po co sie wkurzać
na luzie
![]()
To faktycznie miałaś wesoło [emoji23]Tu nawet nie chodzi o gusta.. Pracowalam na hydraulice i armaturze. .. Wyślą kobite jak ona pojęcia nie ma co potrzebuje, albo jakaś bzdure wymysli... Np słuchawkę bezprzewodowa do prysznica.. No i bądź mądry bo ona widziala... Gdzieś tam