Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego mężaCo zrobil ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego mężaCo zrobil ?![]()
Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża![]()
Na razie to próbuję nie zwariowaćAle super że już działasz.
Ja też nie jestem mistrzynią porządków. Ale mam taką fazę, że nie mogę czuć żadnego syfka pod kapciami. I wiecznie latam z miotłą albo z odkurzaczemNo ja wlasnie tak nie umie - wszystko zawsze chomikuje bo mi szkoda i jakos bym nie chciala zeby inne kobiety chodzily w moich ciuchach - przez to szafa sie oczywiscie nie domyk ale jakmam gdzies wyjsc to oczywiscie nie w co sie ubrac i Łukasz mi dogryza ze w szafie to przeswityMy mieszkamyw duzym dwupietrowym domu i raz na dwa tygodnie przychodzi do nas taka zaprzyjazniona Zocha i sprzata takie glowne porzadki - ja teraz ledwo sie ruszam wiec mam to szczerze Ci powiem w duu....pce jak jest brudno. Wychodze z zalozenia ze jesli w kuchni, lazience i sypialni jest porzadek to cala reszta mnie juz nie obchodzi
![]()
Nooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jejku ale mi humor poprawilas
Jak wy sie kochacie
![]()
albo z kosiarkaJa też nie jestem mistrzynią porządków. Ale mam taką fazę, że nie mogę czuć żadnego syfka pod kapciami. I wiecznie latam z miotłą albo z odkurzaczem
[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża [emoji1751]
Moj tez tak glupio zazdrosny jest ale znam gorsze przypadki wiec ciesze sie z tego co mamNooo. Dla niego to prawie powód do rozwodu jest
![]()
Eeeee no czyli kocha mocno jak taki zazdrosnyJa odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża![]()