Dalam
Fanka BB :)
Musi być dobrze, nie inaczejJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrze, nie inaczejJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Mój mąż do północy w pracy więc zanim wróci to ja będę smacznie spać, ale zobaczymy czy mnie obudzi i czymś zaskoczyJak tam walentynkowy wieczór dziewczyny? Mój małżonek właśnie zawzięcie układa puzzle, a ja leże i powoli nie mieszcze się w dresy po kolacji. W zanadrzu jeszcze jedna zupka chińska do opędzlowania.![]()
Trzymam kciuki, będzie dobrzeJadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Powodzenia. Widok bijącego serduszka jest bezcennyJa mam dopiero we wtorek![]()
Właśnie co do srodowiskowej , przeprowadzilismy się i tutaj srodowiskowa w mieście w którym mamy rodzinnego nie ma najlepszej opini , a szczerze nie wiem czy z innego miasta mogę jakaś wybrać?
Ja też chodziłam w pierwszej ciąży za darmo. Po 20 tygodniu zapisałam się i normalnie z mojej przychodni wtedy.Ja znalazłam jakąś darmową szkołęwe wtorek idę się z nimi spotkać, obadać co to jest
pewnie się zdecyduje, nawet jeśli nie będzie jakoś super to i tak czegoś tam się nauczę bo doświadczenia w dzieciach mam 0
![]()
Ja też chodziłam w pierwszej ciąży za darmo. Po 20 tygodniu zapisałam się i normalnie z mojej przychodni wtedy.
Daj znać co się dzieje. Powodzenia.Jadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki
Trzymam mocno! Powiszenia, i musi być dobrze ❤Jadę do szpitala lekarz mi kazał boże trzymajcie kciuki