reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dla tych co wywoluja... nie wiem moze to zbieg okolicznosci, ale mi pierwsze skurcze zaczely sie pojawiac w tamtym tygodniu jak zaokraglilam sobie spacer i mi wyszlo 4,5km 🤣 moja lekarka zlapala sie za glowe 😁 i tego wieczora wlasnie mialam dosc bolesle uczucia w podbrzuszu. Pozniej w weekend znowu, i dzisiaj rano. Tak wiec polecam - tylko na zime moze lepiej z kims, zeby sie nie poślizgnąć.
U mnie spacery nic nie dają, może za wolno idę, ale na tym śniegu, w mrozie i z tym brzuchem to ciężko inaczej 😅 I tylko myślę, żeby już wrócić, bo zimno, mimo 5 tysięcy warstw na sobie, ciągle chce się siku, z nosa leci, maska na papie, więc spacery już raczej odpuszczam, ale za to 2 razy po seksie miałam bóle podbrzusza i jak schodziłam po schodach coś tam czułam jakby się działo i brzuch twardniał 🤔 Ale raczej dałam już sobie spokój z robieniem czegoś na siłę, tylko po to, żeby przyspieszyć ;)

reklama
Wczoraj zrobiłam z mężem misję wywoływanie. Znalazlam za miastem wieżę widokową i do tego spacer. Poza tym że zmarzłam bo było-5stopni to nawet się nie zmęczyłam 🥲
Gdzie to? :) Jak nie urodzę do przyszłego weekendu, to chętnie się przejedziemy, już brak nam pomysłów na fajne miejscówki do spaceru, gdzie nie ma tłumu ludzi 😏

Dziewczyny w Dwupaku jeszcze! Czy ktoras z Was pije liscie malin? Ja zaczelam tydzien temu po zdjeciu szwu i od tego czasu moj maluszek calymi dniami tak mnie kopie-w ogole nie spi mam wrazenie. W ogole czuje ruchy tylko z lewej strony. Czy ktoras ma podobnie? Do terminu jeszcze 11 dni.
Ja piję już od 2 tygodni prawie, szklaneczkę dziennie, ale niczego to nie zmienia 🤷‍♀️

Dziewczyny w Dwupaku jeszcze! Czy ktoras z Was pije liscie malin? Ja zaczelam tydzien temu po zdjeciu szwu i od tego czasu moj maluszek calymi dniami tak mnie kopie-w ogole nie spi mam wrazenie. W ogole czuje ruchy tylko z lewej strony. Czy ktoras ma podobnie? Do terminu jeszcze 11 dni.
Picie liści malin, to jest chyba jedyna rzecz, której jeszcze nie spróbowałam...

Ja dzisiaj z 3h próbowałam zdjąć pierścionek zaręczynowy 😂 Obrączkę zdjęłam jakiś czas temu, bo zraniłam w się w palec tuż przy obrączce i podrażniała ona ranę. Wczoraj zobaczyłam, że pierścionek coś mocno ściska palec i jakby doszła jakaś opuchlizna to może być nieciekawie. Jak się jednak okazało, ściągnięcie wcale nie było takie proste, już myślałam, że trzeba będzie przecinać....

reklama
Do góry