U nas jedyny plus to ten w 500" +"Właśnie, każdy kraj ma swoje plusy i minusy. Nie chciałabym musieć wyjeżdzać z Polski. Ale nie wiem co czeka nasz kraj. :/

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jedyny plus to ten w 500" +"Właśnie, każdy kraj ma swoje plusy i minusy. Nie chciałabym musieć wyjeżdzać z Polski. Ale nie wiem co czeka nasz kraj. :/
O no proszę,W Warszawie tez śnieżyca![]()
Hehh, ja oryginalnie ze świętokrzyskiego, teraz typowy warszawski słoikO no proszę,ja "oryginalnie" jestem z okolic Warszawy . . Z Legionowa
Z tgeo co się orientuję faramakoliczna wchodzi w grę tylko. do około 8 tc. A potem już Tylko chirurgiczna.Sa portale ktore pomagają, naprawdę
Ja tez jestem tym przerazona, bo nie wyobrażam sobie rodzic bardzo chorego dziecka ktore zaraz jest skazane na śmierć, sa tez tabletki poronne...za 50zl.
Ale laski! Myslimy pozytywnie!musi byc dobrze![]()
Super babka z Ciebie [emoji846]kurocze oby żadna z nas nie musiała szukać ratunku..Trzeba sobie pomagać. Na ten wszystko jest ok wiec. Mam nadzieję, że nie będzie potrzeby. Rany muszę iść do sklepu a śnieg sypie.
Wierzę i szacun za odwagę i determinację wszystkim mieszkającym za granicą a Pani z Malezji to już ukłonyMożna wszystkonawet nie wiesz jak ja się cieszę, że już nie mieszkam w PL chociaż tu też nie jest kolorowo.
Jasne, trzymajmy się tego, że wszystkie urodzimy zdrowe dzieci we wrześniu :-)Ja mówię biegle po czesku, też bym pomogła. Ale dziewczyny, na razie trzymamy się pozytywnych scenariuszy [emoji123]
Ja zawsze chciałam zwiedzić skandynawię, podoba mi się ten klimat :-) albo wylecieć na Islandię, zwiedzić Kanadę i Alaskę. Moz enie przepadam za klimatem zimowym, ale o urok miejsca mi chodzi. I jakoś tak wszedzie mi sie wydaje lepiej niż u nas[emoji85]Można wszystko [emoji16] nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że już nie mieszkam w PL chociaż tu też nie jest kolorowo.
W Poznaniu śnieg topnieje [emoji2959] znowu chlapa się robi noż kuuuuurr...W Warszawie tez śnieżyca [emoji3587]
Ja mam rocznikowo i lekarz mnie skierował byłam najpierw na konsultacji i wtedy lekarka dala mi na badania i usg nic nie płaciłam niewiem już samaJa tego nie ogarniam na razieAle pappe pewnie uda mi sie zrobic na medicover. Ogólnie lekarz mnie nie skierował na ten test tylko ide sama z siebie. Żeby mieć za darmo, to musiałabym spełnić warunki i przede wszystkim być po 35 r.ż.