Hahh, tez mieliśmy zapiekanke na obiadJa po pracy jestem tak wykończona a siedzę tylko na kasie teraz aby nie dźwigać.. Że nawet gotować mi się nie chcedziś miałam zapiekanki z surówka
na szybko
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahh, tez mieliśmy zapiekanke na obiadJa po pracy jestem tak wykończona a siedzę tylko na kasie teraz aby nie dźwigać.. Że nawet gotować mi się nie chcedziś miałam zapiekanki z surówka
na szybko
![]()
Kochana ja nawet sie zleje z łóżka ostrożnie bardzo Hyhy coś mi się tam przekręcaja bokiem wstaje z łóżka, z pomocą ręki
Widzę lubisz jednak jelitowe tematy [emoji23][emoji1787] tak tu dzisiaj jelitowo się zrobiłoKochana ja nawet sie zleje z łóżka ostrożnie bardzo Hyhy coś mi się tam przekręca [emoji23] pewnie jelita [emoji848]
Hyhyhy pewnie przez zaparciaWidzę lubisz jednak jelitowe tematy [emoji23][emoji1787] tak tu dzisiaj jelitowo się zrobiło
Właśnie to ja D tego doopa rośnie. Ja też nie pale.. Ale jak ktos idzie i pali to się zaciągam czasembrawo wielkie gratulacje za nie palenie![]()
Ja w ciąży z synem chodziłam na NFZ, wizyty miałam co 2-3 tygodnie i na każdej było USGLaski byłam dzisiaj na nfz na wizycie bo chciałam wyszarpać badania za darmo ale na 7 pozycji z prośby od prywatnego dostałam na nfz tylko tsh i toxo igm i igg czy jakos tak. No ale zawsze coś. Ale już to pierdziele nie bede kombinować bo w nfz widać maja czas na wszytsko więc sie juz nie zapisywalam nawet na wizytę następną. Powiedzcie mi w którym tygodniu miałyscie na NFZ pierwsze badanie Usg? Bo ja dzisiaj 3 wizyta a on mi mówi ze zobaczymy sie przed prenatalnymi a usg bd miala właśnie no na prenatalnych. U was też tak jest na nfz?
Ja dokaldnie to samo. Pierwsze usg to prenatalne. Dlatego bede juz tylko prywatnie chodzic. Zdziwiłam się jak któras dziewczyna napisała tutaj że na kazdej wizycie Usg na nfz szoookJest, ale trzeba oddzielnie się umawiać. W gabinecie lekarskim nie ma sprzętu. Dlatego na Usg chodzę prywatnie, a na wizyty na fundusz w związku z tą cukrzucąi powiem Wam, ze taka wizyta bez Usg to nie wizyta
![]()
Żarłam bardzo dobrePrzed chwila zrobiliśmy ten hit internetu na kolacje. Pomidorki koktajlowe, feta, 4 żabki czosnku, oliwa, suszona bazylia i oregano (zapiekanie razem na oko aż czosnek będzie miękki), dodajecie makaron i viola![]()