reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja kiedyś zrobiłam taką głupotę że ze swoich ciemnych włosów zrobiłam sobie kolor jasny blond, razem z moją ciemną oprawą oczu podobno wyglądałam śmiesznie i teraz już zawsze mam ciemnawe, lub jasne niewielkie pasemka:tak::tak::tak:

reklama
.... a ja jakoś nie potrafię sobie ciebie wyobrazić w ciemnych:no:... pewnie dlatego,że w podpisie masz jasne i już sie do nich przyzwyczaiłam:tak:

Matko ja raz jak bylam w ciąży poszłam do fryzjera,żeby się obciąć na krótko... i wiecie co klientka mnie obcięła tak króciutko,że :szok::szok: poprostu spojrzałam w lustro i zaczęłam płakać....nigdy więcej nie obcięłam włosów tak krótko

Iwona mnie też raz tak załatwiła :szok::szok::szok::szok: myslałam, że ja zabiję w tym salonie na miejscu ;-):tak::-D teraz mnie to bawi, ale wtedy do śmiechu mi nie było :no:

.... a ja jakoś nie potrafię sobie ciebie wyobrazić w ciemnych:no:... pewnie dlatego,że w podpisie masz jasne i już sie do nich przyzwyczaiłam:tak:

Matko ja raz jak bylam w ciąży poszłam do fryzjera,żeby się obciąć na krótko... i wiecie co klientka mnie obcięła tak króciutko,że :szok::szok: poprostu spojrzałam w lustro i zaczęłam płakać....nigdy więcej nie obcięłam włosów tak krótko
no ja wlasnie sie zawsze bałam,ze za krotko mnie obciachaja,,a tego bym nie przeżyła,,zawsze długie włsoy miałam,,wiecc strach mam w oczach..hih

No właśnie teraz jest to śmieszne, ale wtedy nie:no:. Nawet mam fotkę z tamtego okresu i jak na nią patrzę to mi się scyzoryk w kieszeni rozkłada:baffled:

reklama
Ja to tylko czarnego nie miałam,z brązowych na blond się zrobiłam to musiałam 3 razy rozjaśniać,bo pierwszym razem dynia mi wyszła:-D.Bakłażan,wiewiórka a teraz kasztan,choć od kasztana to mu daleko:tak:.

Do góry