Ewunka
Fanka BB :)
Ja zostałam wypisana w 3 dniu po obiedzietez tak wlasnie slyszalam odjakiejs babeczki ze po 3 dniach jej kazali do domu a miala CC![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zostałam wypisana w 3 dniu po obiedzietez tak wlasnie slyszalam odjakiejs babeczki ze po 3 dniach jej kazali do domu a miala CC![]()
Mam wyniki
6 dpt BHCG 54,67 (od 5,8 do 71,2 jest oznaczone jako 3 tydzień ciąży)
Oto moje małe śpiące szczęścieMichał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi
Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było
ale mam swój maly cud
![]()
Pfu Pfu Pfu.. Piękny chłopczykOto moje małe śpiące szczęścieMichał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi
Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było
ale mam swój maly cud
![]()
Ja oba porod w pon, wypis w czwartek [emoji4]Ja zostałam wypisana w 3 dniu po obiedzie [emoji2]
Michałku witamy na świecie [emoji3590][emoji170] rosnij zdrowo i dawaj dużo radości swoim rodzicom [emoji3590] ogromne gratulacje[emoji3590]Oto moje małe śpiące szczęście [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Michał urodzony dziś w 36+4. późny wcześniak. 2960 wagi [emoji3526] Zaczęło się w niedzielę ok 23, ale jeszcze przespałam 4 h. Wyciszyłam skurcze kąpielą, bo miałam nadzieję, że to próba generalna. a wczoraj po południu od nowa się rozkręcalo. Wczoraj wieczorem zaczyly się bóle od kręgosłupa. O 3:15 mnie przyjęli na szpital, a o 5 miałam już pełne rozwarcie tylko młody nie mógł zejść główka. Urodziłam o 6:10 i mi go zabrali zaraz. Dużo szycia, łyżeczkowanie. Przyjemnie nie było [emoji28] ale mam swój maly cud[emoji3590]
Ja sobie wzięłam młodszego i też nie mam z niego pożytku, więc to nie regułaDwie dawki dają
szczepionki
widocznie on już w nocy miał albo śnił o innej skoro się nie przebudził
ich peryskop ciągle na trybie "ON'
no chyba że się ma takiego starego piernika jak ja no to on już tylko chrapie![]()
![]()
Basiu, tak bardzo, bardzo ciesze się razem z Tobą, z całego serduchaDziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
I powiedz jak u Ciebie się skończyłoTo super beta jak na ten dzien !ja mialam w tym samym dniu 56.7. Nie patrz na widelki ciąży, przy invitro liczy się wiek zarodka i dni po transferze, te widelki są bardziej pomocne w naturalnej ciąży
Zaraz 12tc zaczynamI powiedz jak u Ciebie się skończyło?