reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to i ja mówię dzień dobry. Przed chwilą zwlokłyśmy się z Oliwką z łóżka.
Pogoda u nas też dzisiaj lepsza, przynajmniej tak nie wieje.
Oglądałam wczoraj Kubę Wojewódzkiego i tak sobie pomyślałam...Kiedyś lubiłam ten program, ale teraz po dłuższym czasie nieoglądania nie powiem żeby mi się podobał :baffled:.Wojewódzki to już sam nie wie, jak zwrócić na siebie uwagę. No, ale były wszystkie 4 aktorki z "Lejdis" (a film rewelacyjny), więc dlatego skusiłam się żeby pooglądać.
Uciekam, bo moje dziecko znowu uprawia wspinaczkę szafkową :wściekła/y:

Ewcia wysłałąm Ci zaproszenie na NK:tak:
Jasmina przyjełam.
Agatka ja co dzien wstaje o 5.50 po chlebek;-)A dziś miałam włączony komputerek to dzien dobry Wam powiedziałąm.
Inna jesteś:-):-)Ale się za Tobą stęskniłam:-):-)

Jak tylko Jul wstanie wybywamy na miasto znowu sprawy załatwiać:-(.
:wściekła/y::wściekła/y:Właśnie chciałam zarejestrować się do gin,ale wolne terminy ma dopiero po 14-tym i babka kazała jutro w gabinecie dowiedzieć się czy w drodze wyjątku mnie przyjmie.:angry:

Dzień dobry.
I ja dziś się nie wyspałam.:no: Miałam pobudki równo co dwie godziny.:-( Zęby Grzesiowi już prawie widać od paru dni, ale pod dziąsełkami. Kiedy w koncu wyjdą i dadzą mi spać?:baffled::confused:
A dziś czeka mnie "wizytacja" teściów. Więc idę trochę ogarnąć domek.:tak:

Dzień dobry!

Marta1981 - to i tak nieźle... u nas w przychodni trzeba się umówić z 1,5 miesięcznym wyprzedzeniem...

Asiulinko - mój Dawidek też męczy się z ząbkami, biedne te nasze maluchy

U mnie pada śnieg i świeci słońce:-)
Jaśminka bawi się u siebie w pokoju... hurra:tak:
Dawid śpi u mnie na rękach, idę położę go do wózka.

Witam z rana:-):-):-)
Majki nocnikowanie idzie tak sobie, raz zsika się w majtki a raz zawoła na nocnik, ale w końcu to są początki i nie mogę oczekiwać czegoś innego:tak::tak::tak:
Pogoda taka sobie, raz wyjdzie słonko a raz zakryją go chmurki, zaraz wybywamy do reala, ja zrobię zakupy a Maja przy okazji zaliczy spacerek:tak::tak::tak:

reklama
Do góry