reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ja od 2 h sprzatam syf w pokoju :-) znalazłam zeszyty z 3 klasy gimnazjum Ajjj ;-)

No i maly jest spiacy... wrrrrrrrrrrrr
czekam na mame, niech sie nim zajmie jak wroci z pracy bo njuz nie ogarniam tego wszystkiego

No i w końcu w realu nie byłyśmy bo przyszli robotnicy i zakładali suszarkę w łazience i poprawiali szafki w kuchni, nawet wam nie opiszę ile mam teraz pyłu i brudu w domu, od godziny z tym walczę.:angry::angry::angry::angry:
Któraś pisała o dobrych radach od teściowej, oj na mnie to one działają jak płachta na byka, z tego też powodu musiałam uciekać od niej z domu i zacząć żyć na własny rachunek bo dłużej już znieść tego nie mogłam, zresztą ja jakaś dziwna jestem bo od nikogo nie lubię słuchać dobrych rad.:szok::szok::szok:
Musiałam kupić małej majtek i rajstopek bo przez tą naukę nocnikowania to wszystko ma już obsikane:tak::tak::tak:

Anaconda, remonciku nie zazdroszczę. Ja jakiś uraz chyba będę teraz miała do zmian w mieszkaniu :baffled::baffled:. Wcale nie jesteś dziwna bo ja też należę do Zosiek - Samosiek i dobre rady grubym sitkiem cedzę. A teściową zlewam generalnie bo mnie do szału doprowadza i chocbym sie mylic miała to zawsze robie odwrotnie niz ona mówi. Przekorna synówka jestem:evil::evil::-D

Dzieki bogu nie mam tesciowej :D...
A to cos co mialo nia byc...

:D Oj nie lubimy sie :D... Zwlaszcza po tym jak oddalam sprawe do sadu przeciwko jej synkowi o alimenty na malego :D... I jak kazalam jej zamknac pape i nie drzec sie na mnie :p

No coz, bylo wesolo jak sie z jej synkiem pogodzilam... Hehe unika mnie jak ognia, nie gada ze mna... :D... Chyba sie przerazila ze "gowniara" potrafi kazac zamknac jej gębe...

Dzieki bogu nie mam tesciowej :D...
A to cos co mialo nia byc...

:D Oj nie lubimy sie :D... Zwlaszcza po tym jak oddalam sprawe do sadu przeciwko jej synkowi o alimenty na malego :D... I jak kazalam jej zamknac pape i nie drzec sie na mnie :p

:rofl::rofl::-D no widzę, że naprawdę dziarska babka z Ciebie:tak:. Ze wszystkim sobie radzisz :-) trzymaj tak dalej:blink:

reklama
Miny moich rodzicow jak to uslyszeli - uwierzcie bezcenne :-)
Niestety jej miny nie widzialam, bo gadalam z nia wtedy przez tel i sie krowa na mnie darla... Drzec i pomiatac to moze swoimi dzieciakami!! Mna napewno nie!!!!

Do góry