reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i znów 4 strony nadrabiania....
Caro biedna Ty:-( Całe szczęście że lekarze się mylili i że Twój synek jest zdrowiutki:-) ten facet to chyba jakis nienormalny jest :angry: 400zł to se może w buty wsadzić...
Bodzienka super foteczka jak ty to robisz też bym chciała takie umieć:-)??
Co do teściowych to ja ostatnio stwiierdziłam że moja ma nierówno pod sufitem:angry: Przyszła do mnie ja poszłam do kuchni zrobić Wojtusiowi mleczko:-) Wracam a ona (ja pierdziu jak to opowiadam:angry: to mnie krew zalewa) ma noge na nogę założoną dziecko na stopie posadzone za ręce go ciągnie i śpiewa buju buju No K..wa mać myśłałam że oszaleję...:wściekła/y::wściekła/y:
Jak jej dziecko zabrałam jak jej powiedziałam że jest niepoważna żeby niespełna 4 miesięczne dziecko tak sadzać i szarpać za ręce to sie jeszcze k..wa mać obraziła:wściekła/y: No myśłałam że wyjde z siebie i stanę obok:-( Przez pół dnia nie mogłam dojśc do siebie:-( I myślałam co by było gdyby jej się wymsknął albo spadł... jejku... koszmar poprostu. Dodam jeszcze że ona ma 67 lat i jest schorowana i strach jej dziecko dać na ręce bo sama mówi że siły nie ma a tu takie numery....

reklama
I tak trzymaj Cara, no bo jakim prawem jakieś obce babsko ma się do Ciebie wydzierać?? Na synka niech się powydziera. A to, że założyłaś sprawę w sądzie o alimenty - masz do tego PEŁNE PRAWO i nikt Ci tego prawa nie odbierze. A jeśli koleś nie potrafi być odpowiedzialny za swoją rodzinę to niech płaci, taki jego obowiązek i tyle.
Moje dziecko śpi już ponad 2 godziny :szok:. Pewnie nockę odsypia. Niech odpocznie, a i ja mam trochę spokoju. Powiem szczerze, że głodna jestem strasznie, ale u nas w lodówce tylko światło jest :-D, więc muszę czekać aż Małż wróci z pracy.
Bodzinka, bo Oliwka i Aniołkiem potrafi być:

Ja nie wiem, jak teraz zakichanego tatusia namowic zeby ten 1tys zł zwrotu podatku dal na Adasia :-/... Pewnie nie da sknera...

Małagosiunia21 - oj, coś wiem o tym, że starszym ludziom nie da się niczego przetłumaczyć... Prababcia mojego synka jest tak schorowana, że ledwo chodzi i po schodach wejść nie może, cały czas jej się ręce trzęsą... ale non stop próbuje wziąć na ręce mojego synka! Jestem jednak przezorna, spotykamy się tylko w gościach u teściowej i NIGDY nie zostawiam go z nią samego w pokoju.

reklama
Do góry