reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Betiinko oby do rana! Daj znac co tam wyszlo. Ja trzymam kciuki wiadomo za co:-).

Slodziutka_e witaj! Zycze Ci powodzenia i nie ma to jak pozytywne myslenie!

Dobranoc dziewczeta i dropsy!

reklama
Witajcie we wtorkowy słoneczny poranek:-)
Wczoraj weiczorkiem was podczytywalam ale nc nie pisalalm bo mialam naprawde zly humor... dostalam propozycje swietnej pracy ale ...najpierw 3 umowy czyli jakie rok półtora czekania z fasolką ale wiecie ciezko mi bylo wczoraj .. teraz nie mam umowy w pracy tylko na zastępstwo ale postanowilam ze nie biore tej pracy trudno raz sie zyje! nie taka okazja moze sie powtorzyc...
Trzymajcie kciuki moze akurat teraz beda 2 kreseczki ja bardzo mocno w to wierze glbi duszy:tak::tak:
*Alicja* wykuruj sie kochana i zaczynaj nowe staranka!!trzymam kciuki mocno!!
slodziutka_e witaj wsrod na staraczek!! bardzo mi przykro z powodu poronienia.. a teraz bede kibicowac oby sie udalo !! :tak:
betiinka napisz jak wyszly wyniki?? Ja teraz tez jak nie zaciaze ide na monitoing..
Migotko77 jak tam nastawienie przed testowankiem?? kupilas juz tescik? jakie masz objawy
bo u mnie bez zmian piesi mnie ehh bola i bola a rąk nie mogedolaczyc normalnie do tulowia bo mnie pod pachami tak boli (nie wiem czy dobrze to opisalam;)) ale brzuch nic nie boli tylko te piersi juz od 2 tygodni...
Ja testuje za 5 dni ale nie wiem czy wytrzymam bo juz tescik mam Quick!!

Pani doktor wyslala mi wyniki w nocy smsem :wynik negatywny.
Najpierw sobie poplakalam ,potem zasnelam,a teraz lece do pracy.Papa milego dnia

cześc dziewuszki :-D

No skoro tak dopytujecie, tośmy dziś pałaszowali zupkę czosnkową z grzankami, oraz makaron z sosem pieczarkowym i pulpecikami:-D:tak:. Nic wykwintnego, ale trochę roboty z tym jest, zwłaszcza jak się ma w domu rozrabiakę, na która trza mieć oko non-stop :-D

mniam, mniam, mniam głodna się zrobiłam :-p
Ale tak z drugiej strony - porządny ten obiadek - dwudaniowy ho ho ho

mama pari, zupa czosnkowa, to straszne - nie cierpie czosnku,

tak? A ja uwielbiam :tak::tak::tak::tak::tak:

Dobry wieczor Kochane witam sie z Wami serdecznie ,sciskam i caluje.Stesknilam sie bardzo (chodz codziennie Was czytam) i postanowilam sie chociaz przywitac.Witam wszystkie Nowe Staraczki,i gratuluje OGROMNIE tym zafasolkownym.Zycze spokojnych 9 miesiecy:tak:
U mnie nic nowego tylko ,to ze postanowilam pojsc sie skontrolowac do pani ginekolog.I niestety mam same zle nowiny od niej .Wiec macica i jaowody w porzadku,szyjka macicy rowniez ,zero sladu nadzerki lecz mam jajniki ktore sa bardzo powiekszone i zle pracuja ,a za tym idzie fakt ze dopoki nie wroca do naturalnej formy to nie mam szans na fasolke.Dala mi skierowanie na kompleksowe badania hormonalne,po nich odpowiednia kuracja i dopiero pozniej moge sie zaczac starac .
I co Wy na to Dziewczyny ,napiszcie mi co o tym myslicie bo dostane siwych wlosow,czy to cos powaznego?
PROSZE POMOZCIE mi

Edzka jesteś :-D Super!!!!!!!!!!!

Nic sie nie martw, co sie odwlecze to nie uciecze, zrobisz badania, bedzie wiadomo co i jak, weźmiesz właściwe leki a potem to juz raz dwa i fasolinka będzie :tak::tak::tak:

Witam :) a mnie zlapalo jakies wstretne przeziebienie i w samo południe odwiedziła mnie wredna @ :( na dodatek wyslalam meza z tesciem na urlop, zeby troszke odpoczeli w meskim gronie i straaaasznie juz tesknie za moim ukochanym (wraca w środę). z pracy zwolnilam sie w polowie dnia, bo przez goraczke ledwo co widzialam i jutro tez posiedze w domku (sama :( ), ale naszczescie moje siostrzyczki przyjechaly dzisiaj wyjsc z moim pieskiem i przynajmniej o to nie musze sie martwic. ech .... te poniedzialki. pozdrawiam serdecznie i milusich snow zycze :)

uuuu, buziaczki dla Ciebie!!!

Witam wszystkich bardzo serdecznie. My pewnie bardzo niedługo dołączymy do Waszego grona.."starających się" tylko niech wszystko po poronieniu :-( się unormuje i ...bardzo pragniemy by nasz Aniołek wrócił do nas..i już nas nigdy nie opuścił.. więc będziemy śledzić już losy..i trzymać za wszystkie starające się pary kciuki.

Pozdrawiamy i ściskamy:-)

Bardzo mi przykro :-(, życzę abyscie szybko mogli cieszyć się cudnym prezentem jakim jest nowe rodzące się życie!!!!!!!!!

Witajcie we wtorkowy słoneczny poranek:-)
Wczoraj weiczorkiem was podczytywalam ale nc nie pisalalm bo mialam naprawde zly humor... dostalam propozycje swietnej pracy ale ...najpierw 3 umowy czyli jakie rok półtora czekania z fasolką ale wiecie ciezko mi bylo wczoraj .. teraz nie mam umowy w pracy tylko na zastępstwo ale postanowilam ze nie biore tej pracy trudno raz sie zyje! nie taka okazja moze sie powtorzyc...
Trzymajcie kciuki moze akurat teraz beda 2 kreseczki ja bardzo mocno w to wierze glbi duszy:tak::tak:

Rzeczywiscie niezbyt ciekawie z tą pracą :baffled: ale dobrze, że poradzilaś sobie z decyzją :-), trzymam kciuki, żeby fasoleczka już rosła pod Twoim serduszkiem :tak:

Pani doktor wyslala mi wyniki w nocy smsem :wynik negatywny.
Najpierw sobie poplakalam ,potem zasnelam,a teraz lece do pracy.Papa milego dnia

i co mam powiedzieć? Przytulam bardzo, bardzo mocno

Migotka - witaj i dziękuje za powitanie
KasiaJ - bardzo dziękujemy z meżem za "kibicowanie" i napewno będziemy informować co u nas i jak nam idzie :-). Tobie również życzę zafasolkowania i jeśli chodzi o pracę - ja też bym tak postąpiła jak Ty. Więc gartuluje słusznego wyboru :-)
nenius - bardzo bardzo tego prezentu Wam wszystkim starającym życzymy i sobie również...dziękujemy

pozdrowionka i buziaczki

Bryyy :-D

KasiuJ u ciebie słonko....? Fajnie masz...u nas dzis tak zamulasta pogoda że nawet sie z domu nie chce wychodzic....daj troszke promyków ;-)

Klaudia ja tez jestem na 28 dni...moge cie dodać do przyjaciółek :-) ?

Betinko no qrde przykro mi bardzo że wynik negatywny....no ale nie ma sie co zbyt długo załamywać....tylko jakoś pozbierać i próbowac znowu....jeśli teraz nabierzesz siły i wam sie uda....pewnie jeszcze wiele razy przy dzidzi wzmocniony charakter ci sie przyda....Bog ma swój plan wobec każdej z nas :-)

Nenius pieknie poodpisywała na posty a może byś tak napisała co u Ciebie ? :-)

ja ze względu na zawirowania pogody pewnie poł dnia bede wpadała na ściany itd....no ale bedzie smiesznie przynajmiej :-) A moja Sasza cieczke dostała i biega w pampersach...i co ciekawe nawet nie probuje zdjąc...moj kochany psiun....ale wyglada przecudnie :-D :-D Jak mała małpka :-D

Słodziutka ja to chyba nie musze dodawać że też Wam kibicuje prawda ;-) Było cieżko i pewnie jest troszke nadal....ale życze Wam żeby teraz już było tylko lepiej...No i tak jak nenius napisała życze wam tego Cudownego Prezentu :-) No i przytulam mocno...:-)

reklama
Witajcie :-) sle Wam wszystkim slonkowe promyki, bo do nas przyszla piekna wiosna :tak:moze razem z nia nadleca bociany,a razem z nimi fasolki........:sorry2:

edzka-it - nie czas jeszcze na siwe wlosy:-)a te nowiny od pan G wcale nie sa takie zle! spojrz na to z innej strony - od tej pory bedziesz wiedziala co sie dzieje w Twoim organizmie i bedziesz mogla to kontrolowac:tak:zrobisz odpowiednie badania , a potem to juz z gorki :-) i fasolka zagosci w Twoim brzuszku:tak:

Alicja kuruj sie :tak:a @ juz niedlugo pojdzie w sina dal.....i nie wroci przez 9 miesiecy:-)

slodziutka_e witaj u nas:-) trzymam za Ciebie kciuki i wierze,ze Twoj Aniolek niedlugo do Ciebie wroci:tak:

betiinka przytulam mocno,mocno.a lzy sa nam czasem potrzebne..niosa ulge i daja sil do nowej walki:tak:

KasiaJ82 Twoja decyzja = sluszna decyzja...a z tescikiem to poczekaj niecierpliwuchu:-)

Do góry