Witam!
Proszę o pomoc, porady co mam mówić, żeby mieć CC...
Jest u mnie 30 tc I okazało się maleństwo ułożone jak do porodu naturalnego w dół a ja chcę CC ale nie płacić. Co mam powiedzieć, żeby wpisali tokofobię albo dziecko może się odwrócić z powrotem?

Proszę o pomoc, porady co mam mówić, żeby mieć CC...
Jest u mnie 30 tc I okazało się maleństwo ułożone jak do porodu naturalnego w dół a ja chcę CC ale nie płacić. Co mam powiedzieć, żeby wpisali tokofobię albo dziecko może się odwrócić z powrotem?

jest? Się nie załapałam
 jest? Się nie załapałam 
 moje krocze jest zajebiste, mimo nacięcia i dwóch porodów. Mąż się nie skarży, pożycie się nie zmieniło. Ja jestem bardziej świadoma swojego ciała po porodzie. Odwiedź fizjoterapeutę uroginekologicznego przed i po porodzie. Wiele Ci wytłumaczy i nauczy. Bo ciąża sama w sobie, a nie poród, jest przyczyną nietrzymania moczu i wypadania narządów rodnych. Co nie zmienia faktu że możesz znaleźć lekarza, który da Ci skierowanie na CC. Twoja macica twój biznes. Tylko już proszę nie powielaj tych głupot o "rozrywaniu" kobiety przez dziecko w czasie porodu, bądźmy poważne, nic takiego się nie dzieje, urodziłam bez znieczulenia, jakby mnie cos rozrywało to bym zemdlała z bólu albo wykrwawiła się na śmierć
 moje krocze jest zajebiste, mimo nacięcia i dwóch porodów. Mąż się nie skarży, pożycie się nie zmieniło. Ja jestem bardziej świadoma swojego ciała po porodzie. Odwiedź fizjoterapeutę uroginekologicznego przed i po porodzie. Wiele Ci wytłumaczy i nauczy. Bo ciąża sama w sobie, a nie poród, jest przyczyną nietrzymania moczu i wypadania narządów rodnych. Co nie zmienia faktu że możesz znaleźć lekarza, który da Ci skierowanie na CC. Twoja macica twój biznes. Tylko już proszę nie powielaj tych głupot o "rozrywaniu" kobiety przez dziecko w czasie porodu, bądźmy poważne, nic takiego się nie dzieje, urodziłam bez znieczulenia, jakby mnie cos rozrywało to bym zemdlała z bólu albo wykrwawiła się na śmierć a po wszystkim tuliłam dziecko i spokojnie romawiałam z mężem.
 a po wszystkim tuliłam dziecko i spokojnie romawiałam z mężem. 

to od szpitala zalezy wiec nie wszedzie tak jest
to od szpitala zalezy wiec nie wszedzie tak jest