Patii26
Fanka BB :)
Tak, bo czytałam, że oksytocyna lubi ciemność i intymność i wtedy jest najwięcej akcjiHaha u mnie to samo z tą nocą, ale chyba większość akcji dzieje się w nocy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bo czytałam, że oksytocyna lubi ciemność i intymność i wtedy jest najwięcej akcjiHaha u mnie to samo z tą nocą, ale chyba większość akcji dzieje się w nocy![]()
MyśliKiedy idę nocą półżywa do toalety to myślę sobie: "Błagam, niech akcja nie zaczyna się nocą, najpierw muszę się wyspać". Ale kiedy już się rozkręca, to pewnie tak adrenalina uderza, że noc czy nie noc, człowiek nie myśli o spaniu.![]()
Tego co chciałam, a spałam godzinę dziśTo Twoje życzenie się spełnilotez tak kiedyś miałam z siusianiem do pojemnika w szpitalu
do którego szpitala trafiłaś? Tego co chciałaś?
Odpoczynek godzinę.O kurde, ale jaja.. No ale masz ten Twój wymarzony odpoczynek przed porodemKorzystaj i czytaj ile wlezie
Hahaha, ja mam to samoW nocy idąc też błagam by się nie zaczęło nocą, bo chcę się wyspać i noc jest od tego
Ale czym bliżej terminu tym zacznie mi to być już coraz bardziej obojętne
![]()
O k...... to ja dzisiaj śpię przy zapalonym świetleTak, bo czytałam, że oksytocyna lubi ciemność i intymność i wtedy jest najwięcej akcji![]()
Hahahaha, doooobreO k...... to ja dzisiaj śpię przy zapalonym świetlebo mój idzie dzisiaj na nocke do pracy
![]()
DziękujęO wow super szybkoo której pojechalas do szpitala? Gratuluję ❤
Fajna, już ma wageHej dziewczyny, jestem już po wizycie, dziś 39+0Mała już bardzo nisko, szyjka bardzo krótka, ale dalej zamknieta, zero rozwarcia. Waży już 3520g
Za tydzień wizyta, a jak nic się nie ruszy to za 2 tyg do szpitala.
Wiesz co, pewnie zgagę dalej bym miała gdybym nie brała tabletek, a teraz biorę sobie co dwa dni i do porodu nie zamierzam przestać ich brać by się nie męczyć potem z zgagąFajna, już ma wage
Ja dziś 38plus 0.
Jutro idę na ktg, ja się zmagam ze świadem i zgaga dalejjuż mnie to dobija że muszę brać lekki na to.
A Ty jeszcze bierzesz na zgagę czy Ci już minęło?
Ja mam wysoko brzuch cały czasja podobno w drugiej ciąży może się wcale nie obniżyć.
Ja, w pon. Test na koronę i anastazjolog a w środę cc![]()
To powodzenia i szybkiego rozwiązaniaMyśli
Tego co chciałam, a spałam godzinę dziś
Odpoczynek godzinę.
Jestem na porodówce z podłączoną oksytocyną, mam dziś urodzić![]()
Może po schodachWiesz co, pewnie zgagę dalej bym miała gdybym nie brała tabletek, a teraz biorę sobie co dwa dni i do porodu nie zamierzam przestać ich brać by się nie męczyć potem z zgagą
No fajnie, bo Ty juz za tydzień będziesz miała małą przy sobieA ja musze czekać jeszcze maksymalnie 2 tyg. Chcę urodzić do tygodnia. W sumie jest nadzieja, bo skoro szyjka jest bardzo krótka, a mała jest bardzo nisko, to w każdej chwili może się coś zacząć dziać. Tylko u mnie zero przepowiadających... Muszę coś zacząć działać, by rozkręcić akcje, ale nie wiem już co
![]()