reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2021

Ja mam koszulkę dla młodego „super brother”, jutro idziemy do teściów, zobaczymy czy domyśla się, bo zawsze zwracają uwagę na jego koszulki [emoji28] No i mam trochę brzuch wywalony, jakbym była dużo dalej w ciąży niż jestem [emoji28] nawet wciągnąć to ciężko [emoji23]
Podobno szybciej widać w każdej następnej ciąży brzuchol, wiec liczę ze to to, a nie tłuszcz który magicznie odłożył się na brzuchu a nie w biodrach jak to zawsze bywało [emoji23][emoji23]
My też zamówiliśmy dla Młodej koszulkę na Wielkanoc :)

reklama
A no i mam dylemat kiedy dzieciom powiedzieć, bo synek to taka papla że wszystkim zaraz wygada, więc im pewnie przed samymi świętami powiemy. W przedszkolu wszystko opowiada, ostatnio rozmawiałam z jego panią to mówiła że opowiada co upiekłam ugotowalam, że remont mamy w domu, co mamy na podwórku itp itd, balam się zapytać co jeszcze gada 😂
Ile Twój syn ma lat? Bo wyczuwam bratnią duszę dla mojej Zochy :D Hahahaha. Ona też wszystko wszystkim sprzeda.

A i wczoraj akurat po wizycie byłam w lidlu i za dobra cenę kupiłam sobie dżinsy ciążowe, kosztowały 16 zł więc żal było nie wziąć 😀 a ja żadnych ciazowych ubrań po poprzednich ciążach nie mam więc skorzystałam, także jak coś to polecam, bo wydają się w miarę ok.
Ha! To samo zrobiłam wczoraj :D Napad na Lidlowe spodnie ciążowe :)

Hej,
Gratulacje dla tych, które już widziały swoje małe fasolki[emoji846] ja dopiero w poniedziałek..

Powiedzcie, czy Was też pobolewa podbrzusze? Mnie tak męczy taki specyficzny ból, troche jak przed okresem, nie ostry ból ale cały czas tam coś ciagnie,gniecie.. może to oznaka że się rozciąga [emoji849] ale nic nie pisalyscie chyba,że Was brzuch boli, ja jakoś też nie bardzo pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak było.
U mnie jedynie sporadyczne "puknięcie" w podbrzuszu :) wczoraj mnie jajniki zaczęły pobolewać od tego notorycznego dmuchania nosa. Katar mnie wykończy.

Dziewczyny. Ja nadal mam mega mdlosci. Czuje że wszystko stoi mi w gardle. Do tego rycze od rana...
Totalnie inna ciąża niż pierwsza...
Heja, a to rozumiem, ze pierwsza ciaze mialas taka bardziej bezobjawowa?
Ja tez sie dzis niestety gorzej czuje. Probuje przepedzic mdlosci, ale zadne ze znanych mi sposobow nie dziala dzis

reklama
Ja tak mam :) nie cały czas ale co jakiś czas czuję brzuch, nie jest to jakiś ogromny ból, ale właśnie tak jak piszesz, takie uczucie w brzuchu :)
Hej,
Gratulacje dla tych, które już widziały swoje małe fasolki[emoji846] ja dopiero w poniedziałek..

Powiedzcie, czy Was też pobolewa podbrzusze? Mnie tak męczy taki specyficzny ból, troche jak przed okresem, nie ostry ból ale cały czas tam coś ciagnie,gniecie.. może to oznaka że się rozciąga [emoji849] ale nic nie pisalyscie chyba,że Was brzuch boli, ja jakoś też nie bardzo pamiętam czy w poprzedniej ciąży tak było.

Do góry