Zastrzyk miałam robiony 11 dc ,jestem w 21Do 10 dni po podaniu zastrzyku ovtirele test będzie wychodził dodatniTakże robienie go w tym momencie nic nie wnosi...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastrzyk miałam robiony 11 dc ,jestem w 21Do 10 dni po podaniu zastrzyku ovtirele test będzie wychodził dodatniTakże robienie go w tym momencie nic nie wnosi...
To tym bardziej jeżeli jest tam jakaś kreska to może być jeszcze wynik zastrzyku. Niektóre źródła podają, że utrzymuje się nawet do 12 dni.Zastrzyk miałam robiony 11 dc ,jestem w 21![]()
To tym bardziej jeżeli jest tam jakaś kreska to może być jeszcze wynik zastrzyku. Niektóre źródła podają, że utrzymuje się nawet do 12 dni.
Hej okresu powinnam dostać 18.03 a test pierwszy robiłam 23.03 i wyszła już blada bardzo blada kreska następnego dnia zrobiłam jeszcze jeden i kolejnego dnia dwa kolejne które widać na zdjęciu i 26 badałam betę. A Ty w którym dniu robiłaś test? Może powinnaś zrobić test z wyższa czułością albo po pristu zrób badanie betę koszt ok 35 zł i wtedy bd miała pewność. Powodzenia i mam nadzieję że doczekaliście się swojego szczęściaHej Anna, mysle ze już można Ci gratulowaćA który dzień cyklu testowalas?
Ja tez rozkminiam czy mogę być w ciazy
Cień drugiej kreski mi wychodzi
A już tak długo się staramy ze bardzo bym chciała ... widzisz coś czy moje marzenie to tylko?
Hej okresu powinnam dostać 18.03 a test pierwszy robiłam 23.03 i wyszła już blada bardzo blada kreska następnego dnia zrobiłam jeszcze jeden i kolejnego dnia dwa kolejne które widać na zdjęciu i 26 badałam betę. A Ty w którym dniu robiłaś test? Może powinnaś zrobić test z wyższa czułością albo po pristu zrób badanie betę koszt ok 35 zł i wtedy bd miała pewność. Powodzenia i mam nadzieję że doczekaliście się swojego szczęścia![]()
A może orientujesz się jaki to tydzień i byłam przestraszona ze coś nie tak bo zazwyczaj dziewczyny piszą w tys betę a u mnie tylko 92Gratulacje. Ciąża jak nic. Powtórz po 48h czy dobrze przyrasta
Tygodnie ciąży liczymy na podstawie daty ostatniej miesiączki kochanaA może orientujesz się jaki to tydzień i byłam przestraszona ze coś nie tak bo zazwyczaj dziewczyny piszą w tys betę a u mnie tylko 92
cos widac ❤❤ sprawdz za 2 dni i daj znać!Mysle ze jak jesteś już tyle dni po terminie @ i tak się ma sytuacja to nic jak tylko ciąża
Ja jestem w 21 dc , poprostu inaczej się czuje a jestem podczas stymulacji w tym cyklu i się zastanawiam czy to już , okres mam mieć 1 kwietnia