Ja tez nic nie robiłamCo Ty, ja tym razem nic na święta nie robiłam, tylko babkę upiekłam, a dziś pół dnia głodna chodzę, dopiero przed chwilą obiad zjedliśmymały daje ostro popalić
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nic nie robiłamCo Ty, ja tym razem nic na święta nie robiłam, tylko babkę upiekłam, a dziś pół dnia głodna chodzę, dopiero przed chwilą obiad zjedliśmymały daje ostro popalić
![]()
Chodzi mi o te na gruźlicęNa raczce mialas? U nas byly w uda... 5w1 i pneumokoki bodajze .. miala w piatek robione i nic nie widac. Ale mowili nam zeby obserwowac czy nie puchnie.
No wiem wlansie, zw niby to normalne ale wtdaje mi sie to bardzo dlugoU nas to samo, ale mówili w szpitalu, że to normalne i nic z tym nie robić![]()
U mnie dopiero niedawno takie białe się zrobiło, ale z tego co pamiętam to podawali jakiś odległy termin, do kiedy to się może babraćNo wiem wlansie, zw niby to normalne ale wtdaje mi sie to bardzo dlugo
Dziewczyny czy to możliwe że 2 miesięczne dziecko będzie zabkowalo? U mnie mala zaczela sie potwornie slinic:/
Ok, to u nas na razie nic nie widac, ale chyba faktycznie mowili ze moze gula sie zrobicChodzi mi o te na gruźlicę
Nam w szpitalu dawali banany do sniadania czasamiDobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotokciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo
No i świąteczne wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo jakiś taki żółty się zrobił i pewnie trochę posiedzimy. A te leżanki tutaj takie niewygodne. No i co człowiek to obyczaj, nagle tutaj położne mówią mi, żeby go nie przystawiać do cyca częściej niż co dwie godziny bo to bez sensu i może nasilać ulewanie. A po porodzie lekarze i położna środowiskowa mówili żeby przystawiać kiedy tylko chcemam wrażenie że w tym szpitalu jest trochę stara szkoła odnośnie dzieci. Wczoraj jedna pielęgniarka powiedziała mi że oprócz bananów to innych cytrusów nie powinnam jeść bo akurat miałam banana w ręce, a ja do niej że banan to nie cytrus
i dzisiaj podczas kąpieli napomknela, żeby naciągać napletek, a położna środowiskowa mówiła, że już dawno się tego nie robi i to może zaszkodzić
weź tu człowieku rozkmin kogo słuchać
Z pierwszą to ja nic nie pamietam w szoku bylanU mnie dopiero niedawno takie białe się zrobiło, ale z tego co pamiętam to podawali jakiś odległy termin, do kiedy to się może babraća jak miałaś z pierwszą córką?
Najlepiej słuchać siebieDobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotokciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo
No i świąteczne wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo jakiś taki żółty się zrobił i pewnie trochę posiedzimy. A te leżanki tutaj takie niewygodne. No i co człowiek to obyczaj, nagle tutaj położne mówią mi, żeby go nie przystawiać do cyca częściej niż co dwie godziny bo to bez sensu i może nasilać ulewanie. A po porodzie lekarze i położna środowiskowa mówili żeby przystawiać kiedy tylko chcemam wrażenie że w tym szpitalu jest trochę stara szkoła odnośnie dzieci. Wczoraj jedna pielęgniarka powiedziała mi że oprócz bananów to innych cytrusów nie powinnam jeść bo akurat miałam banana w ręce, a ja do niej że banan to nie cytrus
i dzisiaj podczas kąpieli napomknela, żeby naciągać napletek, a położna środowiskowa mówiła, że już dawno się tego nie robi i to może zaszkodzić
weź tu człowieku rozkmin kogo słuchać
Żółtaczkę ale cholestazowa, będziemy się badać, drogi żółciowe już sprawdzone iNajlepiej słuchać siebiezoltaczke nlody ma? Powiedzieli, co to może byc?