reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny czy to możliwe że 2 miesięczne dziecko będzie zabkowalo? U mnie mala zaczela sie potwornie slinic:/

Dobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotok 🙈 ciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo 🤷

No i świąteczne wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo jakiś taki żółty się zrobił i pewnie trochę posiedzimy. A te leżanki tutaj takie niewygodne. No i co człowiek to obyczaj, nagle tutaj położne mówią mi, żeby go nie przystawiać do cyca częściej niż co dwie godziny bo to bez sensu i może nasilać ulewanie. A po porodzie lekarze i położna środowiskowa mówili żeby przystawiać kiedy tylko chce 🤷 mam wrażenie że w tym szpitalu jest trochę stara szkoła odnośnie dzieci. Wczoraj jedna pielęgniarka powiedziała mi że oprócz bananów to innych cytrusów nie powinnam jeść bo akurat miałam banana w ręce, a ja do niej że banan to nie cytrus 😂 i dzisiaj podczas kąpieli napomknela, żeby naciągać napletek, a położna środowiskowa mówiła, że już dawno się tego nie robi i to może zaszkodzić 🙈 weź tu człowieku rozkmin kogo słuchać

Dobrze wiedzieć, że to nie tylko mój ma ślinotok 🙈 ciągle piąstka w buzi i ciumka, czasami zaczyna kaszleć bo ta ślina mu się gromadzi. I nawet zaakceptował smoka, ciekawe na jak długo 🤷

No i świąteczne wczoraj pojechaliśmy do szpitala bo jakiś taki żółty się zrobił i pewnie trochę posiedzimy. A te leżanki tutaj takie niewygodne. No i co człowiek to obyczaj, nagle tutaj położne mówią mi, żeby go nie przystawiać do cyca częściej niż co dwie godziny bo to bez sensu i może nasilać ulewanie. A po porodzie lekarze i położna środowiskowa mówili żeby przystawiać kiedy tylko chce 🤷 mam wrażenie że w tym szpitalu jest trochę stara szkoła odnośnie dzieci. Wczoraj jedna pielęgniarka powiedziała mi że oprócz bananów to innych cytrusów nie powinnam jeść bo akurat miałam banana w ręce, a ja do niej że banan to nie cytrus 😂 i dzisiaj podczas kąpieli napomknela, żeby naciągać napletek, a położna środowiskowa mówiła, że już dawno się tego nie robi i to może zaszkodzić 🙈 weź tu człowieku rozkmin kogo słuchać
Nam w szpitalu dawali banany do sniadania czasami 😁 ja tam jadlam 😁

U mnie dopiero niedawno takie białe się zrobiło, ale z tego co pamiętam to podawali jakiś odległy termin, do kiedy to się może babrać 🙄 a jak miałaś z pierwszą córką?
Z pierwszą to ja nic nie pamietam w szoku bylan 😂😂 ale miałam teraz teleporade z kuzynki mezem mowi ze to normalne 😂takze Oki 😁jutro wam pokaze jak to u biej wyglada bo zasypia

Najlepiej słuchać siebie 😁 zoltaczke nlody ma? Powiedzieli, co to może byc?

reklama
Najlepiej słuchać siebie 😁 zoltaczke nlody ma? Powiedzieli, co to może byc?
Żółtaczkę ale cholestazowa, będziemy się badać, drogi żółciowe już sprawdzone i
drożne także najgorsza diagnoza wyeliminowana. Jestem ciekawa czy w ogóle uda się określić co jest grane bo wszystkie wyniki poza próbami wątrobowymi ok 🤷🤷🤷 ale jak byłam taka mała to też miałam problemy z próbami wątrobowymi tak jak on teraz, tylko że nikt wtedy pełnego profilu badań nie robił tj. USg i panelu wątrobowego, tylko te podstawowe dwie próby 🤷 więc nie mogę tego porównać, a mam nawet swoje wyniki w takim starym zeszycie od mamy. Jesteśmy dobrej myśli, dzisiaj już rączki i nóżki odżólcone 😅

Do góry