• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
A czy aplikujesz jakieś globulki przeciwgrzybicze?
przyjmuje macmiror co 3 dzień - na noc - i mam wrażenie, ze za każdym razem po tej globulce pessar rano mam niżej. Tez tak masz?
Ja biorę co 2-3 dni infect vagin. Dziwne ze bierzesz macmiror bo to jednak antybiotyk i nie słyszałam żeby to stosować profilaktycznie. Tak pessar zależy od pory dnia, od tego czy np mam zaparcia jest inaczej ułożony. Pamiętaj że szyjka zmienia swoje położenie a z nią pessar :)

Ja biorę co 2-3 dni infect vagin. Dziwne ze bierzesz macmiror bo to jednak antybiotyk i nie słyszałam żeby to stosować profilaktycznie. Tak pessar zależy od pory dnia, od tego czy np mam zaparcia jest inaczej ułożony. Pamiętaj że szyjka zmienia swoje położenie a z nią pessar :)

takie dostałam zalecenia od lekarza.
wiem, ze się zmienia, tylko nieco dziwne jest, ze po nocy jest niżej niż przed nocą 🤷🏼‍♀️
A czy czułaś go kiedyś niżej niż na długość palca wskazującego?

reklama
Hej ja dzisiaj bylam na wizycie, szyjka sie trzyma, lekarka zastanawiala sie nad pessarem ale w koncu nie założyła, mala wazy ok 1500g. Wyszla mi cukrzyca, wiec znowu cos. Pytanie do dziewczyn z cukrzyca co jecie na sniadanie sniadanie? A z owocow mozna banany?
Hej, ja kończę właśnie 28 tydzień i mam cukrzyce. Jestem na insulinie. Nie do końca stosuje się do tej diety, tzn. jeśli chodzi o godziny bo nie zawsze mi pasują właśnie i nie ważę jedzenia. Na śniadanie najlepiej dla mnie dwie kanapki ciemnego pieczywa z warzywami do tego parówka i musztarda haha czasem zjem owsiankę, ale cukry mi skaczą. Ja mam problem z cukrem na czczo. Godzinę po jedzeniu są w normie ale ostatnio już też około 120-130 :/ 16.04 jadę do diabetologa znowu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry