reklama
MARIO123
Zaciekawiona BB
Bardzo ładnie już wszystko widać bez cienia wątpliwości. Który to dzień cyklu 15 tak?To mój dzisiejszy test Owu, także chyba nie ma wątpliwości co do wynikuZobacz załącznik 1259986
X
Xwawelx
Gość
No roznice widac, takze mozna ba spokojnie dzialac i dalej robic testy owu, powodzenia!Zauważyłam że wczorajszy a dzisiejszy ma lekka różnice kreska bardziej widoczna jest dzisiaj także myślę że jeszcze zmieni kolor na ciemniejszy.
X
Xwawelx
Gość
Bedzie dzialaneTo mój dzisiejszy test Owu, także chyba nie ma wątpliwości co do wynikuZobacz załącznik 1259986
16 dzień cyklu. Po antykoncepcji nie mam regularnych, chociaż mieszczą się w granicachBardzo ładnie już wszystko widać bez cienia wątpliwości. Który to dzień cyklu 15 tak?
MARIO123
Zaciekawiona BB
Nie dziękujęNo roznice widac, takze mozna ba spokojnie dzialac i dalej robic testy owu, powodzenia!
MARIO123
Zaciekawiona BB
Rozumiem mimo wszystko owulacja jest16 dzień cyklu. Po antykoncepcji nie mam regularnych, chociaż mieszczą się w granicach![]()
Ilonaanna1991
Zaciekawiona BB
A ja bym zrobiła dziś koło g. 22,23. Ja tak miałam że kreska była niewyraźna o 16... A o g. 22 pik kreski testowej i mocniej od kontrolnej. Powodzenia!Jeszcze nie... rob jutro
X
Xwawelx
Gość
A ja bym zrobiła dziś koło g. 22,23. Ja tak miałam że kreska była niewyraźna o 16... A o g. 22 pik kreski testowej i mocniej od kontrolnej. Powodzenia!
Załączam mój z teraz.
Załączniki
reklama
Ilonaanna1991
Zaciekawiona BB