Ewelina @
Fanka BB :)
wiem ale teraz zaczynam ten tydzień w którym poroniłam pozostałe dwie ciąże i aż chodzę z nerwówPlamienie nie zawsze oznacza coś złego. Ale lepiej sprawdzić. Nie martw się na zapas![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem ale teraz zaczynam ten tydzień w którym poroniłam pozostałe dwie ciąże i aż chodzę z nerwówPlamienie nie zawsze oznacza coś złego. Ale lepiej sprawdzić. Nie martw się na zapas![]()
Trzymamy kciuki , napewno będzie dobrzewiem ale teraz zaczynam ten tydzień w którym poroniłam pozostałe dwie ciąże i aż chodzę z nerwówwiem ze tylko lekarz może mnie uspokoić
To zrozumiałe...wiem ale teraz zaczynam ten tydzień w którym poroniłam pozostałe dwie ciąże i aż chodzę z nerwówwiem ze tylko lekarz może mnie uspokoić
spokojnie ja tez miałam delikatne plamienia ciemne w poprzednich ciążach, jeśli to nie żywa krew to się zdarza bardzo często i nie świadczy ze coś się dzieje złegowiem ale teraz zaczynam ten tydzień w którym poroniłam pozostałe dwie ciąże i aż chodzę z nerwówwiem ze tylko lekarz może mnie uspokoić
Jak najbardziej do lekarza,choćby dla świętego spokoju. Daj znać po wizycie co i jak, trzymam kciuki[emoji110][emoji256]Kurde zaczęłam plamić na ciemno to raczej nie jest dobry znak ... dziś do niego się przejadę [emoji18][emoji3064]
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110]Dzwoniłam mam się zgłosić między 16-17
Trzymam kciukiDziękuje wam dziewczyny wiem ze można na was liczyć![]()