reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Agacina
dzięki za wsparcie,chciałabym pracowac jak najdłużej dopóki gin mi pozwala,do następnej wizyty nie ma przeciwskazań więc do roboty:-)ale niestety mam taki zawód że to pewnie mój ostatni miesiąc pracy, a potem juz z przymusu na wolne:-(
Magdziara
masz ciężki kawałek chleba,mój mąż też jest nauczuciekem(w sumie to prawie cała rodzina za wyjątkim mnie hi hi)naszczęscie szkoła średnia to nie gimnazjum,a poza tym masz ważny przedmiot

Ja tez bym chciala dalej pracowac ale niestety lekarz zalecil odpoczynek. Uwielbiam swoja prace i jak bedzie to mozliwe zaraz po macierzynskim wroce.
Ale w domku jest tez duzo pracy a Kubus cieszy sie ze jestem z nim. Teraz robi sie coraz cieplej i spedzamy duzo czasu na polku.

No Magdziar piękne te pokoiki. Ja właśnie planuje remont dla moich przyszłuch "uczni", ale trudno zrobic fajny pokoik dla chłopca i dziewczynki. Przecież każdy co innego lubi:-(. Ach!!!

magdziarka;
pokoiki naprawdę słodki - tylko problem jest taki,ze trzeba to dobrać do swoich realiów - tzn. np. kolor podłogi czy też ja mam akurat w pokoju dziecięcym durne skosy :angry: chociaż i tak ni są one aż tak bardzo ,,agresywne'' ponieważ ściana jest ,,przedłużona''

Magdziara fajny ten biustonosz :tak: będę musiała też jakiś wygodniejszy kupić, bo nie sądziłam, że piersi tak szybko będą rosły (w sumie w czasie ciąży muszę drugi raz zmieniać rozmiar :baffled:).

reklama
Do góry