Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chciałabym zostac w pracy jak najdłuzej, ale widze że kazda z was jest lub mśli o wolnym,ja z kolei bardzo sie relaksuje w mojej preacy choć nie jest łatwa do wykonania z takim brzucholem!!
Perspektywa siedzenia w domu i wynajdywania sobie zajęć mnie przeraża - ale to chyba zależy przede wszystkim od usposobienia. Co innego też, jak się ma już dzieci i można na zwolnieniu nimi się zająć, a ja nie wiem, co miałabym robić... Zresztą wydaje mi się, że jak chodzę do pracy, to lepiej się czuję także fizycznie - po prostu zajmuję się pracą i nie mam czasu myśleć o niczym innym :-) Dlatego, jeśli Twój lekarz nie widzi przeciwwskazań do pracy, to odradzałabym Ci korzystanie ze zwolnienia - to wynalazek ostatnich czasów, że jak tylko kobieta zajdzie w ciążę, to wysyła się ją na zwolnienie :-) Aktywność do samego (no, może prawie samego) końca ciąży, jak obserwuję u moich koleżanek, w pewnym sensie ułatwia poród - koleżanki, które przeleżały końcówkę ciąży, zgodnie twierdzą, że potem nie miały siły rodzić.
Pozdrawiam!Uczę polskiego w szkole średniej. Obecnie jestem na zwolnionku..i mam zamiar wrócić do pracy po macierzyńskim i po wychowawczym:-);-)Magdziara
A czego uczysz w szkole?