reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A u nas mgla i smutnawo. Weekend to byl pieeeekny.... Z tym, ze ja bylam a zakupach i przy garach stalam bo gosci mielismy
Potem wieczorem padlam na nos.... i tak zostalo do dzisiaj, ale nie mam wyjscia i ruszam przed siebie ;-). Musze kupic kilka upatrzonych rzeczy, zawiezc dywany dzieciece do czyszczenia, bo okropnie brudne, niestety..

Uwaga uwaga- pierwsze zdjęcie dośc intymne - w zasadzie nie bardziej intymne niż nasze gołe brzuchy . Mam nadzieję, że nie nakrzyczycie na mnie jak na te laskę( pamietacie taką z lutówek). Dziewczynki bardzo bartdzo polecam Wam ten biustonosz z Triumpha i tak bardzo mi si epodoba, że musze go Wam pokazać:
34e9a2x.jpg

tzn ja nie bede miała cesarki na rządanie, tylko ze wskazań medycznych,już jestem mamą ślicznej dwuletniej Ninki:-)ale 20 godz poród zakończony kleszczami dał o sobie znać:-(wiem że każy poród jest inny, ale ufam mojej doktor i myślę że podjęła dobra decyzję,najweażniejsze żeby dzidzia była z:-)drowa

reklama
Ja w domu mam ogólnie juz wszystko do remonu...ale się ciągle wstrzymuję. Mąz ma tę cholerną rozmowę roczną w pracy - juz w tym tygodniu i wtedy będziemy wiedzieli na czym stoimy i co robimy. Jeśłi zostaniemy w naszym M-3 to muszę pomalować, odświeżyć ściany, może wycyklinować i takie inne. Liczę po cichutku na zmiany, czyli na podwyżkę męza i kupno większego mieszkanaka lub rozpoczęcie budowy na naszej działeczce za miastem. No zobaczymy co to będzie ale jestem taka niecierpliwa. Nawet wstrzymuję się z myciem okien...bo sobie myslę, a może juz nowy właściciel sobie niech umyje(jakby co!)i takie tam inne. Dzisiaj mam od 11-13 ej korepetycje.60 zł wpadnie dobre i to jutro dołożę 10 zł i będzie na ginekologa.
Ciekawe jak tam budowa u milki......dawno jej nie było!:-)

Do góry