Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja wolę łóżeczko turystyczne mają takie same wymiary jak normalne łóżeczko i zdecydowanie wygodniejsze zwłaszcza jak maluch zaczyna siadać i stawać jak upadnie nie uderzy się w główkę

ja nie mam doslownie nic dla nowego babla. oprocz tego, co uzywamy nadal z Filipem. no szok. urodzi sie, a ja jak z reka w nocniku bede chyba.. bo jakos cisnienia w ogole nie mam.. dopiero jeden ciuszek kupilam, hehe ;-) a tego akurat najmniej potrzebuje ;-)
też mam usg DOPIERO za tydzień ale już bym chciała zobaczyć moją Zosie zwłaszcza że od ostatniego usg minęło już 3 tygodniateraz to już pewnie będzie zdecydowanie większa i cięższa
ale to dobrze niech rośnie:-)

Dotkass, a powiedz, ta posciel cienka jest? bo ja mam mega gruba, obawiam sie, ze przegrzeje Maksa.. ;-)
kurcze, to ja tez kupie taka poscielszczegolnie, ze nieduzy wydatek :-) a moja bedzie na zime
![]()

dlatego jestem dobrej mysli juz niedlugo bede miala swojego dzidziusia... napewno moj maz jesli bedzie w stanie to da wam znac