reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Oj Dorotka jak sie ciesze, az mam lezki w oczach. Juz donioslam o tym radosnym fakcie dziewczynom z watku o poronieniach, bo sie wszystkie o Ciebie martwilysmy, a tu taka dobra wiadomosc :tak::tak::tak:. Dobranoc. Odpoczywaj Skarbie po stresach i badz dobrej mysli. :-)

reklama
wielkie ufffff Dorotka....ty to potrafisz człowieka wystraczyć.....:-)

A ja właśnie wstałam...padłam po 17-stej i sie obudziłam przed chwilą...a jutro znowu rano wstać trzeba i z kumpelą do wrocławia na cały dzień jedziemy...i tak biegam jak bym adhd miała :-)

Loretko udostepniłam na wykresiku to o co prosiłas...nie wiedziałam nawet że tego nie widzicie...

Aha no i u nas znowu ciepła wode wyłaczyli....skubańce...a tak mi sie kąpiel marzyła :-(

Ah....chetnie :-) jeszcze w Krakowie kochana mieszkasz...to miasto zawsze było moim najwiekszym marzeniem....eh....no nic...bedzie trzeba zaraz wody sobie nagrzać w garnkach :-) tak po staropolsku :-D

Witajcie kobitki-troche was podczytałam i przepraszam jesli wtrace słowo! Ja tez starałam sie o córkę ponad rok i nic i miałam zapalenie prydatków ostre -które zreszta spedziałam w szpitalu pod kroplówka mówiono mi że cie zko bedzie z zajściem w ciąże i było ciężko,nie pomogły tabletki od gina przepisane-bo podobno stwierdził u mnie brak owulacji i tak cudowaliśmy z mężem i cudowaliśmy ąz któregoś dnia moja mama wyczytała w poradniku medycznym że witamina E to witamina płodności i jej brak powoduje niemoznośc zajścia w ciąże chocby niewiem co!Troche sie wtedy uśmiałam ale po następnych próbach wkońcu pomyslałam spróbowac nie zaszkodzi!I o dziwo po 1 niedo ikończonym opakowaniu-zaszłąm w ciąże! To nie zbieg okoliczności! Moja znajoma 2 lata po slubie starała sie o dziecko i nic-poleciłam jej witaminę E i 2 miesiące pózniej zaszła w ciążę jej córcia ma juz 3 latka.Spróbujcie dziewczyny nie macie nic do stracenia-a duzo do zyskania!:tak:

Na pewno nie zaszkodzi:-). Ja mam ta witamine w zestawie z wiesiolkiem i tranem, wiec sobie lykam od kilku dni. Poczekamy na efekty:blink:.

Dziewczynki Kochane, to ja, nie chce zebyscie sie martwily moja nieobecnoscia na forum, wiec wpadam powiedziec ze zyje, ale dopadlo mnie takie grypsko, że nie wiem, kiedy do Was zawitam:( Staram sie jakos kurowac domowymi sposobami, ale cos widze, ze tym razem chyba to nie wystarczy :( Mam 39 stopni gorączki i tak mnie boli łepetyna i łamie w kościach, że ledwo chodzę...Buziam Was mocno i do poczytania w najblizszej przyszlosci.

Ale Cie dopadlo! Kuruj sie i wracaj do nas szybciutko.

Witajcie kochane :-)

Pomału wracam do zdrowia. Teraz jak na złość mężuś się zaraził i w domku mamy istny szpita:baffled:

Duzo duzo zdrowka dla Was!

Witajcie kochane staraczki widze ze tu strasznie smutno ostatnio jak nie problemy z fasolkami to epidemia grypy
Loretko co do ciebie to zmieniła bym lekarza albo poszukała bym jakies bardzo dobrej kliniki dzie zrobia ci jeszcze raz wszystkie badania i ustala przyczyny a potem to porzadnie wylecza ze mna mozna powiedziec ze tak zrobili i dzieki bogu ma teraz cudowna fasolke o która tez sie martwie całymi dniami ( jak nie mam co robic, to głupoty mi do łba przychodza)

Gusiu nie mysl tyle, bo zostaniesz mysliwym:-). To taki zarcik, ale przeciez to normalne, ze myslisz stale o fasolce, byle pozytywnie.

WItajciie!! wlasnie wrocilam z pracki a tu tyle do czytania!

No to teraz napisze co u mnie ...
Bylam u Dyrka zaproponowal mi koordynowanie projektu od podstaw w zakresie gospodarki noo ale zobaczymy nic nie jest jeszcze pewne na 100% pewnie w ciagu miesiaca sie wyjasni .. wiec na razie nie bedziemy sie starac :-(ale jak podpisze juz umowe to okres probny sie skonczy i na nowo staranka :-):-):-)czyli w tym roku jeszcze:tak::tak:
a tu drugi problem .. moje ostatnie @ trwaja 2 dni z czego 1 to taki normalny @ a potem to juz nic nie ma! umowilam sie na piatek do lekarza bo naprawde sie boje!!
Mam jeszcze 2 dni urlopu zaleglego wiec porobie badania krwi i na hormony!!
To pozdrawiam was goraco !!

Oj to rzeczywiscie jakas dziwna ta @. Moze wciaz po tabsach. Porob badanka, bedzie wiadomo co i jak.

Majeczko trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!

Loreta niezbadane sa wyroki boskie. Wierze, ze jeszcze sie o tym przekonasz.

Dobranoc Babeczki:-)!

Loretko źle zrozumiałas.....byłam w Krakowie wiele razy...ale to wiadomo tylko na wycieczkach...a mi sie zawsze marzyło że bede tam studiowała albo mieszkała...to miasto ma swój urok :-) oczarowało mnie i tak jakos mi tęskno bo juz kilka lat tam nie byłam...no ale wakacje sie zbliżaja i mam zamiar troszke sobie pojeździc po Polsce ;-)

Ide spać niunie..do poczytania rano :-)

Dorotko !! ja caly czas wierzylam i wiedzialam ze wszystko w porzadku z Twoja fasolką !! Jak ja sie ciesze !! Jejkuuu Super Dorotko !! Teraz lez i odpoczywaj:tak::tak:
W piatek zapisalam sie do gina niestety prywatnie bo z pracy nie moge wyjsc ..i badania pewnie tez prywatnie:-(ale coz zrobic zdrowie jest najwazniejsze przeciez!!
Ja mialam juz drugi taki @ 1-2 dniowy ... naprawde sie boje! a tabsow nie biore juz ponad pol roku...

reklama
Do góry