PaulinaSol
Fanka BB :)
ja mam zakaz ale jak dla mnie to lekarz może go przedłużyć do 13 tygodnia. W ciągu dnia czuje się fatalnie a wieczorem padam z nóg.Też macie zakaz na seksna szczęście na 2 tygodnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam zakaz ale jak dla mnie to lekarz może go przedłużyć do 13 tygodnia. W ciągu dnia czuje się fatalnie a wieczorem padam z nóg.Też macie zakaz na seksna szczęście na 2 tygodnie
![]()
No tak mi się właśnie wydaje że ten sprzęt nie za dobry byłw dniu w ktorym byl tylko pecherzyk mialam bete 15220 więc spokojnie. Mówię Ci może być kwestia sprzetu.
moja wizyta byla bardzo podobna do Twojej. Calosc z rozbieraniem i ubieraniem trwala może 7 min. Tylko usg i zalecenie powtórzenia za tydzień. Żadnego wywiadu, zaleceń itp.No tak mi się właśnie wydaje że ten sprzęt nie za dobry byłi tego będę się trzymać.
mi ta beta wygląda ok. Ja bym chyba poszukała dla spokoju jakiegoś fajnego lekarza który nie bada na czas. Ja skorzystałam ze znanylekarz i po opiniach szukałam. Zapłaciłam sporo ale wszystko zostało mi wyjaśnione i czulam, że kogoś obchodzi nasz los.A sobota to swieto to nie zrobię bety![]()
Właśnie też jestem ciekawa skąd te krwiaki, w poprzedniej ciąży gdy zaczęłam lekko krwawić na usg niby wszystko było w porządku a za 4 dni już miałam wielki krwiak i poroniłam...U mnie też krwiaczek
Wogole dużo z nas ma te krwiaki.... ciekawe od czego to się dzieje
No właśnie dlatego na środę umówiłam się do lepszego specami ta beta wygląda ok. Ja bym chyba poszukała dla spokoju jakiegoś fajnego lekarza który nie bada na czas. Ja skorzystałam ze znanylekarz i po opiniach szukałam. Zapłaciłam sporo ale wszystko zostało mi wyjaśnione i czulam, że kogoś obchodzi nasz los.
O dokładnie tak PAPPAChodzi o test PAPPA? Rzeczywiście nie ma konieczności go robić. Dużo osób twierdzi że to tylko statystykaja w poprzedniej ciąży robiłam bo na USG wyszło coś nie tak z kością nosową ale na szczęście wszystko jest ok
moja siostra robiła tylko USG prenatalne
Nie biorę duphastonu profilaktycznie, a wizyty co 3-4 tygodnie![]()
Też dwa tygodnieTeż macie zakaz na seksna szczęście na 2 tygodnie
![]()